Ez normális hogy ennyire félek a nőgyógyásztól?
24 éves vagyok ! Még SOHA nem voltam nőgyógyásznál de holnap megyek .
Egész gyerekkorom óta rettegek tőle , és mindig attól féltem hogy nehogy el kelljen mennem , ezért meg is tettem mindent.
Most sajnos úgy alakult hogy el kell mennem de annyira félek hogy egész nap szó szerint remeg a kezem , szédülök , nem kapok levegőt és enni sem bírok. Semmi másra nem tudok figyelni csak erre hogy mi lesz holnap . Szerintem én el is fogok ájulni ott .
Nem tudom mi válthatja belőlem ki ezt a rettenetes félelmet , de csak ez . Más orvostól nem félek, volt már műtétem is meg minden . De ez katasztrófa amit most érzek.
Ja meg egyszer suliban volt orvosi vizsgálat és az egyik osztálytársam hülyeségből azt mondta hogy a lányoknak nőgyógyászati vizsgálat lesz , én szó szerint elszöktem és hazáig futottam sírva és remegve .
Meg emiatt gyereket sem szeretnék.
De mindenki ennyire fél vagy csak én ? Mert oké hogy az ember tart tőle.
És mi lehet ennek a kiváló oka?
Nem, ne fél mindenki ennyire, ezt is nagyon jól tudhatod.
A kiváltó okot meg mi végképp nem tudhatjuk. Valami a múltadból. Ha egyedül nem megy, pszichológus segít megtalálni.
Persze, az!
A helyedben nem mennék, csak ha nagyon- nagyon szükséges.
Vigyazz, mert felfedezi, hogy hüvelygyulladásod van, és szétcseszi a normál phdat egy szar gyógyszerrel, ami után olyan beteg leszel, hogy hónapokig szenvedhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!