Normális ha fájt a nőgyógyászati vizsgálat?
Dehat fugg attol, hogy a ciklusban eppen hol jarsz, a mehszaj valtozik.
Ugyannal az orvosnal hol igy, hol ugy erzem. Felevente kell jarnom. Pont menstruacio elott nem erzem szinte, pedig akkor vagyunk erzekenyek. Es ovulacio idejen faj, meg halkan sziszegek is, neha annyira.
Nekem is mindig atom fájnak a nőgyógyászati vizsgálatok. Ha belegondolunk miért ne fájna?!
Egy érzékeny, nyálkahártyával fedett felületet/ ami nem egyesetben gyulladt is- hisz azért is mehetsz oda, - szétfeszítenek egy feszítőfémmel, feltolnak egy drótkefét, amivel kitépnek egy darabot a méhnyakadból. Hm, fincsi! És mindezt sok esetben egy kommunikálni képtelen, empátia nélküli, unintelligens majom csinálja.
Nőgyógyászaton ezért mindig szuper!
7# te mirol beszelsz?
"szetfeszitenek meg dugdosnak neked be dolgokat" Nem olyan kegyetlen mint mondjak, lazitani kell es amugyis a huvelyedhez meretben illo kacsat dugnak fel es nyilvan sikositjak is. Az ultrahang meg mar csak akkor faj ha valami nincs rendben odabent, egyebkent is azert mesz hogy megtudjak mi faj es segitsenek.
Hát, Sophia2, akkor jó töltődést a vizsgálatokon!
Én inkább pl az edzéssel vagyok ugyanígy,: kicsit kellemetlen, de a méretemnek megfelelő súlyzókkal nyomom. És a végén segít egészségesebbnek érezni magamat.
🤘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!