Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Véres folyás nőgyógyászat...

Véres folyás nőgyógyászat után normális?

Figyelt kérdés

Nem volt semmi rákszűrés meg ilyenek, csak megnézte ilyen eszközzel. Előző napokban sima fehér folyás volt, azt látta, ezért felírt ilyen kúpot (de ilyen máskor is volt amúgy).

Most meg ilyen véres folyás volt (nem olyan mint a menzesz, meg másfél hete múlt el). Másnak is volt ilyen?

Meg cisztám is van, ami megváltozott (ezért mentem igazából).

2022. jún. 29. 22:25
 1/9 A kérdező kommentje:
máskor vizsgálat után nem volt ilyen csak rákszűrés után de az más volt, ezért se értem
2022. jún. 29. 22:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Hívd fel. Kérj időpontot.

2022. jún. 29. 22:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Milyen eszközzel nézte meg, mit vizsgált, hüvelyi UH?

Nem érezted, hogy kellemetlen volt? Lehet, hogy kifakadt a cisztád?

2022. jún. 30. 00:07
 4/9 A kérdező kommentje:

Kacsa volt. Uh-ra meg kaptam időpontot.

Nekem mindig kellemetlen tehát nem lepett meg.

2022. jún. 30. 06:33
 5/9 anonim ***** válasza:
82%

Nem normális.Engem is kacsáztak 2 hete nem is egyszer mert több dolog kellett mintavételek miatt és nem volt semmiféle véres folyásom.Lehet a ciszta miatt van,igaza lehet a 3-as válaszolónak.

Vissza kéne menned hogy megnézzék uh-val mi a helyzet.Ha kifakadt az jó mert fel fog szívódni ha minden jól alakul.

2022. jún. 30. 10:00
 6/9 A kérdező kommentje:

Július 26-ára kaptam időpontot ultrahangra.

Múlt hónapban is volt véres folyás pár napig köztes időben de aztán elmúlt aztán most megint.

2022. jún. 30. 10:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Köztes időben?Ovuláció miatt nem lehet?Olvastam erről hogy vannak olyan nők akiknek van ilyen véres folyásuk ovuláció idején.
2022. jún. 30. 10:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Nekem sosem volt csak éreztem kicsit hogy peteérés van. De ebben a hónapban semmit nem éreztem eddig és ha tegnap volt mégis akkor késni fog és az a ciszta miatt lett. Régen is volt ciszta és mindig késett. Akkor műteni kellett.
2022. jún. 30. 12:09
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag igen, normális. Legközelebb tegyél be betétet a vizsgálat ideje utánra, vagy vigyél magaddal tisztaságit.
2022. jún. 30. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!