Normális ha így néz ki a hüvelybemenetnél?
Hulyen tettem fel a kerdest, valoszinu, hogy nem.
És bocsi, ha gusztustalan a fotó, de picit kétségbe vagyok esve. A jelenlegi helyzet miatt nem vállalt el 2 nőgyógyász, mivel nem sürgős eset. Viszont egyre jobban fáj és ég, főleg ahol piros foltok vannak + napról napra bővebb és sűrűbb a folyásom. Aggódom, hogy valami fertőzés miatt.
Úh, pont vacsi közben néztem meg.
Good jab.
Gyógyulást!
Hát az a baj, hogy mi nem tudjuk megállapítani hogy mi ez, de én inkább gombára tippelek, mert a folyásban és ott külön is van túró szerű fehér valami. Próbálkozhatsz canesten kombival és Iledyn Belliema Effekttel, mert ártani nem árt, viszont ha nem használ akkor pénzkidobás...
Tudom miről beszélsz, nekem is kellett volna mennem nőgyógyászhoz, de nincs sehol szinte rendelés a járvány miatt. Elég bosszantó, ráadásul magán dokiról beszélünk, és még receptfelírást se tud biztosítani!
Jó lenne neked is inkább ezt egy dokinak megmutatni. Esetleg a helyi kórház nőgyógyászati osztálynak ahol laksz, nincs ügyelete (Terhes nők miatt kellene hogy legyen) vagy hétköznap rendelése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!