Normális ez nőgyògyàszati ràkszűrés után?
Esetleg ha valakivel történt már ilyen, az segìtsen, mert megőrülök lassan.
Az a helyzet hogy nem akar elmùlni a menstruàciòm olyan 11 napja. Azt tudni kell hogy jùnius 20.-àn voltam nőgyògyásznál ahol teljes körű vizsgàlaton vettem részt, ami tartalmazta a hüvelyi rákszűrést, a hüvelyi ultrahangot is. Minden tökéletes lett, nincsen semmi elvàltozàs sehol sem, még a doktornő is mondta, de az eredményemre is rá van ìrva. Nincs ciszta a petefészekben sem. Rákszűrés eredménye pedig negatív. Ebben a hònapban a vizsgàlat utàn pàr nappal kellett volna megjönnie a mensimnek de elmaradt. Volt màr ilyen, nem sűrűn ìgy nem foglalkoztam vele. Jùli elejètől elkezdtem barnàs folyàst észrevenni magamon, illetve egyszer kétszer véres is volt, de csak picit. Erre a mensim csak jùlius végén 23.àn jött meg, és most is tart. 11 napja van meg és egyszerűen foggalmam sincs mi van vele. Soha nem volt semmilyen gond a menstruàciòmmal. Nem fàjt a hasam, nem volt kimaradàs, szabàlyosan kb 5 vagy 6 napig volt meg. Most pedig nem akar elmùlni. Most mit csinàljak? Egy hònappal ezelőtt voltam vizsgàlaton, megint menjek?
Valaki jàrt màr ìgy, nagyon meg vagyok ijedve :(
Na, szerinted mit csinálj? Nyilván menj vissza az orvoshoz.
Hormonális megingás, valószínáleg elmarad az ovuláció, azért nem tud normálisan lelökődni a nyálkahártya. A hormonális megingásokat meg nem lehet látni UH-val, attól szervileg lehet minden oké.
Menj vissza az orvoshoz, ad gyógyszert, amitől elmúlik.
Persze, nem temetem magam, csak félek hogy sosem fog elmùlni.
Gyògyszer nélkül nem tudom el mùlik-e. Jelenleg ràadásul szabin van a nőgyògyàszom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!