Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális ez nőgyògyàszati...

Normális ez nőgyògyàszati ràkszűrés után?

Figyelt kérdés

Esetleg ha valakivel történt már ilyen, az segìtsen, mert megőrülök lassan.

Az a helyzet hogy nem akar elmùlni a menstruàciòm olyan 11 napja. Azt tudni kell hogy jùnius 20.-àn voltam nőgyògyásznál ahol teljes körű vizsgàlaton vettem részt, ami tartalmazta a hüvelyi rákszűrést, a hüvelyi ultrahangot is. Minden tökéletes lett, nincsen semmi elvàltozàs sehol sem, még a doktornő is mondta, de az eredményemre is rá van ìrva. Nincs ciszta a petefészekben sem. Rákszűrés eredménye pedig negatív. Ebben a hònapban a vizsgàlat utàn pàr nappal kellett volna megjönnie a mensimnek de elmaradt. Volt màr ilyen, nem sűrűn ìgy nem foglalkoztam vele. Jùli elejètől elkezdtem barnàs folyàst észrevenni magamon, illetve egyszer kétszer véres is volt, de csak picit. Erre a mensim csak jùlius végén 23.àn jött meg, és most is tart. 11 napja van meg és egyszerűen foggalmam sincs mi van vele. Soha nem volt semmilyen gond a menstruàciòmmal. Nem fàjt a hasam, nem volt kimaradàs, szabàlyosan kb 5 vagy 6 napig volt meg. Most pedig nem akar elmùlni. Most mit csinàljak? Egy hònappal ezelőtt voltam vizsgàlaton, megint menjek?

Valaki jàrt màr ìgy, nagyon meg vagyok ijedve :(

2023. aug. 1. 19:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Na, szerinted mit csinálj? Nyilván menj vissza az orvoshoz.

Hormonális megingás, valószínáleg elmarad az ovuláció, azért nem tud normálisan lelökődni a nyálkahártya. A hormonális megingásokat meg nem lehet látni UH-val, attól szervileg lehet minden oké.

Menj vissza az orvoshoz, ad gyógyszert, amitől elmúlik.

2023. aug. 1. 20:14
 2/11 A kérdező kommentje:
Az oké, de hirtelen meginog?? Eddig ilyen problémám nem volt. Sosem.
2023. aug. 1. 20:24
 3/11 A kérdező kommentje:
Ha nem kapok gyògyszert akkor nem is mùlna el a vérzés?
2023. aug. 1. 20:25
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Örülj neki. Azért egészséges nőnél is előfordul egyszer-egyszer, hogy kicsit meginog a ciklusa, azért temetni nem kell magad rögtön.
2023. aug. 1. 20:25
 5/11 A kérdező kommentje:

Persze, nem temetem magam, csak félek hogy sosem fog elmùlni.

Gyògyszer nélkül nem tudom el mùlik-e. Jelenleg ràadásul szabin van a nőgyògyàszom...

2023. aug. 1. 20:45
 6/11 A kérdező kommentje:
De azért köszönöm a vàlaszokat:)
2023. aug. 1. 20:45
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
El fog múlni magától is.
2023. aug. 1. 21:52
 8/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ennek nincs köze a rákszűréshez, menj vissza az orvoshoz és mondd el neki.
2023. aug. 2. 06:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Menj vissza az orvoshoz vagy egy másikhoz
2023. aug. 2. 07:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Egészséges ez a rákszűrés, mint ahogy sok példa mutatja, és persze "teljesen fájdalommentes", ahogy írják, mert ha megtudnák, hogy nem az, még kevesebben mennének.
2023. aug. 14. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!