Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Néhány orvos megbolondult?...

Néhány orvos megbolondult? Vagy csak feltalálták a Lombikmutyit?

Figyelt kérdés

A páromat 25 éves nő létére meddőnek diagnosztizálták, 14 kiló túlsúly, és némi progeszteronhiány miatt, engem meg férfi létemre 38 évesen terméketlennek 45 millió spermával / mililiter aminek a 68%-a motilis, és a 4% a normál alakú.

Crp mindkettőnknél normális ennek ellenére az én dokim szerint "genny van a spermámba" (közbe a vérkép leletemet meg se nézte) és mindenáron meg akart ujjazni a "kis hamis" a honvédba (sztk), de természetesen nem hagytam!

A dokijaink nem ismerik egymást de mindkettő lombikprogramra akar küldeni, pedig még egyikünknek sem volt előtte gyereke.

Ezek meghülyültek komolyan? Vagy csak én konspirálom túl?

2023. júl. 16. 23:49
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
*illetve linkeltél
2023. júl. 23. 07:29
 42/50 A kérdező kommentje:

Ezek közül amiket leírtatok jópár dolgot mondtam már a páromnak, és van itthon 2 doboz pharma nord myoquinon (Q10) és bio szelén is, de nem szedi, inkább én szoktam, néha cinket is!

De volt, hogy kis időre átálltam a krumpli / rizs helyett zöldbabra, mindenhez azt ettem. Akkor én is amodnó vagyok, hogy ez lenne a jó irány, de nekem nem hisz, ameddig egy orvostól nem halja...

2023. júl. 23. 16:15
 43/50 anonim ***** válasza:
A szelénpótlás az ambulánslapján van! Q10-et meddőségi dokik szokták ajanlani.
2023. júl. 23. 18:14
 44/50 anonim ***** válasza:
100%
Van itt azért több eltérés . Túlsúlyos , 40 kg fölösleg van rajta. TSH-ja magas, 2 körül kéne lennie a teherbeeséshez. Gyorsul süllyedés , CRP enyhén emelkedett. Ez miatt immunológiai kivizsgálás javasolt.( gyorsult süllyedést fertőzések nem nagyon okoznak, Autoimmun betegségek viszont igen.)
2023. júl. 23. 19:14
 45/50 anonim ***** válasza:
100%
Bakker, és ehhez az állapothoz a csaj csak 25 éves?!
2023. júl. 23. 19:18
 46/50 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a dokit cseréld le, vagy a barátnőd
2023. júl. 23. 22:18
 47/50 anonim ***** válasza:
70%
A 0 perces inzulinnak 5 körül kell lennie,a12 brutál nagas,és jó lenne egy 60 perces is. Ezek jó szer értékek. Ezért ir.
2023. júl. 24. 00:34
 48/50 anonim ***** válasza:
100%
47, vedd figyelembe, hogy a laborok skálái eltérnek, attól függően, hogy milyen reagenssel dolgoznak! Az eredményt pedig eltérő mértékegységben is közölhetik, ezét az ilyen megállapítások kizárólag mértékegységgel és az adott labor referenciatartományával együtt értelmesek!
2023. júl. 25. 23:08
 49/50 anonim ***** válasza:
Ott van a feltöltött leleten a mértékegység és referencia is. (A referencia sokszor nagyon megengedő és csak akkor jelez, ha komoly és egyértelmű a probléma. Átmeneti állapotokban meg még látszólag jó az érték, de erre van az orvos, hogy értékelje)
2023. júl. 26. 00:58
 50/50 anonim ***** válasza:
Két éve nem védekeztek , nem esik teherbe a párod és fél vagy háborodva, hogy lombikra akarnak küldeni és SEGÍTENI akarnak nektek? Hát szerintem is őrület. Főleg mert már ingyenes a lombikprogram, legalábbis 5 beültetést támogat az állam, ahogy támogatja a gyógyszereket, hormonokat, utazási költséget is. Tudom, mert mi 3 évig jártunk lombikra és képzeld, nem kib@szàsból küldtek minket, hanem, hogy lehessen gyerekünk. Durva, mi? Ha meg nem akartok lombikra menni, akkor mit vizsgálgattatjàtok magatokat? Akkor próbálkozzatok még iksz évig, aztán hátha sikerül. Mondjuk te sem leszel már fiatalabb, csak megsúgom és bizony az esélyeid is csökkennek a kor előrehaladtával.
jan. 15. 18:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!