Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Néhány orvos megbolondult?...

Néhány orvos megbolondult? Vagy csak feltalálták a Lombikmutyit?

Figyelt kérdés

A páromat 25 éves nő létére meddőnek diagnosztizálták, 14 kiló túlsúly, és némi progeszteronhiány miatt, engem meg férfi létemre 38 évesen terméketlennek 45 millió spermával / mililiter aminek a 68%-a motilis, és a 4% a normál alakú.

Crp mindkettőnknél normális ennek ellenére az én dokim szerint "genny van a spermámba" (közbe a vérkép leletemet meg se nézte) és mindenáron meg akart ujjazni a "kis hamis" a honvédba (sztk), de természetesen nem hagytam!

A dokijaink nem ismerik egymást de mindkettő lombikprogramra akar küldeni, pedig még egyikünknek sem volt előtte gyereke.

Ezek meghülyültek komolyan? Vagy csak én konspirálom túl?

2023. júl. 16. 23:49
1 2 3 4 5
 21/50 Ypszilon1980 ***** válasza:
75%

" lombikprogramra akar küldeni, pedig még egyikünknek sem volt előtte gyereke"

Ennek ehhez semmi köze, a lombiknak nem feltétele a gyerek megléte, vagy egy régebbi terhességi állapot. Olvass utána.

2023. júl. 17. 06:23
 22/50 anonim ***** válasza:
71%
Huszonéves pár vagyunk, én astrazenecákat aztán kínait kaptam, feleségem orosz vakcinát. Simán összejött a gyerek, most két hónapos, makkegészséges, meg mi is. Nem tudom, miért lesz attól jobb egyeseknek, hogy még mindig a népirtás-konteón rugóznak.
2023. júl. 17. 14:00
 23/50 anonim ***** válasza:
49%
Nem tudom mekkora spernaszám mellett lehet könnyen teherbeesni, de ha vhogy nem jön össze összepároztathatják a sejtjeiteket lombikkal és lesz baba, érdemes lehet foglalkozni a ciklus kérdéssel is. A gennyet meg ki kell vizsgáltatni..
2023. júl. 17. 14:36
 24/50 anonim ***** válasza:
67%

Van-e egyáltalán ovuláció a párodnak? ( gyógyszertárban is lehet már kapni tesztet , ami a vizeletből megmondja)

Milyen vastag a méhnyálkahártyája? Meg tud ott tapadni az embrió ?

Ciszták vannak nála ?

Hormonjai rendben vannak?( prolaktin, TSH, inzulin)

Immunológusnál, genetikusnál voltatok ?

Átjárható a párod?

2023. júl. 17. 16:38
 25/50 Ypszilon1980 ***** válasza:
70%
Na igen, ki kell vizsgálni IR-re, átjárhatósági vizsgálat kell, kellene genetikai teszt, stb., szóval bonyolult ez. Nem csak a mozgó spermaszám számít, mennyi abból a progresszív mozgó pl., vannak itt kérdések.
2023. júl. 17. 17:06
 26/50 anonim ***** válasza:
3%

22:

1. Mert meddő ismerős pároknak ezt mondták az orvosaik!!

2. Mert hetente olvasok erről statisztikát vagy mondja el közösségi oldalon egy szakmabeli, hogy evvel találkoznak és hogy milyen nehéz nekik ezt feldolgozni, halott babákkal találkozni.

Ha túl fiatal vagy és nincs összehasonlítási alapod a hétköznapokból, és nem hiszed el 40-50 éve a temetkezésben vagy a szülészetben dolgozóknak, hogy olyat látnak, amit azelőtt sosem, akkor ott a KSH oldala.

De én nem szakmaiként is el tudom mondani, hogy 30 évvel ezelőtt ez a probléma szinte ismeretlen volt, most meg minden héten olvasok egy ilyen kérdést vagy hallok ilyet ismerősi körből és azt is, hogy az orvos MEGMONDTA NEKIK, hogy ezektől az oltásoktól van.

Szivesen!

És kívánom nektek, hogy egészségesek is maradjatok, mert sajnos rengetegen meghaltak és halnak meg folyamatosan még akkor is, ha ti nem. Képzeld van olyan, hogy valaki meghal, valaki meg nem.

2023. júl. 17. 22:31
 27/50 anonim ***** válasza:
16%
22: Ja, és én se haltam meg se lettem autista a gyerekkori oltásoktól, de más meg igen, és egyre többen. Most akkor vonjam kétségbe, hogy ők azok lettek? Ennyi eszet, istenem!
2023. júl. 17. 22:33
 28/50 anonim ***** válasza:
100%

Saját tapasztalatunk az volt, hogy férjemnek kevés és lassan mozgó sperma volt, nekem meg korai petefészekkimerülés diagnosztizálva, azt mondták, hogy csak a lombik jöhet szóba, aztán mégis természetes úton jött össze.

Két meddőségi központban is eltöltöttünk 1-1 évet, szóval tudom, miről beszélek, az van, hogy futószalagon nyomják, feltárják a lehetséges problémákat, de nem kezelik őket. Czeizel papa szerint pedig ezeknek a 90%-a kezelhető és a lombikot, ami egy durva beavatkozás, a maradéknak kéne fenntartani. Szerinte meddő az, akinek nincs méhe vagy minimum 1 petefészke. A többi “meddőség” kezelhető úgy, hogy aztán összejöjjön természetes úton. Nagyon szomorú, de tényleg az van, hogy huszonévesek tolonganak a központokban és beetetik őket azzal, hogy húzzák le magukat a vécén, mert el vannak cseszve.

2023. júl. 18. 01:33
 29/50 anonim ***** válasza:
Egy petefészek nem ok a meddőségre. Simán úgy is teherbe lehet esni, hiszen a másik jól működik és havi szinten lesz ovuláció abban a petefészekben.
2023. júl. 18. 06:07
 30/50 Ypszilon1980 ***** válasza:
75%
Sok olyan sztori van, hogy 6 lombik sem sikerül és a doki megmondja nem lehet gyerekük, utána meg spontán teherbeesik. A hiba szerintem ott van, hogy szinte csak a nőkkel foglalkoznak, miközben a férfiakra visszavezethető termékenységi problémák aránya már majdnem 50%.
2023. júl. 18. 06:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!