Néhány orvos megbolondult? Vagy csak feltalálták a Lombikmutyit?
A páromat 25 éves nő létére meddőnek diagnosztizálták, 14 kiló túlsúly, és némi progeszteronhiány miatt, engem meg férfi létemre 38 évesen terméketlennek 45 millió spermával / mililiter aminek a 68%-a motilis, és a 4% a normál alakú.
Crp mindkettőnknél normális ennek ellenére az én dokim szerint "genny van a spermámba" (közbe a vérkép leletemet meg se nézte) és mindenáron meg akart ujjazni a "kis hamis" a honvédba (sztk), de természetesen nem hagytam!
A dokijaink nem ismerik egymást de mindkettő lombikprogramra akar küldeni, pedig még egyikünknek sem volt előtte gyereke.
Ezek meghülyültek komolyan? Vagy csak én konspirálom túl?
" lombikprogramra akar küldeni, pedig még egyikünknek sem volt előtte gyereke"
Ennek ehhez semmi köze, a lombiknak nem feltétele a gyerek megléte, vagy egy régebbi terhességi állapot. Olvass utána.
Van-e egyáltalán ovuláció a párodnak? ( gyógyszertárban is lehet már kapni tesztet , ami a vizeletből megmondja)
Milyen vastag a méhnyálkahártyája? Meg tud ott tapadni az embrió ?
Ciszták vannak nála ?
Hormonjai rendben vannak?( prolaktin, TSH, inzulin)
Immunológusnál, genetikusnál voltatok ?
Átjárható a párod?
22:
1. Mert meddő ismerős pároknak ezt mondták az orvosaik!!
2. Mert hetente olvasok erről statisztikát vagy mondja el közösségi oldalon egy szakmabeli, hogy evvel találkoznak és hogy milyen nehéz nekik ezt feldolgozni, halott babákkal találkozni.
Ha túl fiatal vagy és nincs összehasonlítási alapod a hétköznapokból, és nem hiszed el 40-50 éve a temetkezésben vagy a szülészetben dolgozóknak, hogy olyat látnak, amit azelőtt sosem, akkor ott a KSH oldala.
De én nem szakmaiként is el tudom mondani, hogy 30 évvel ezelőtt ez a probléma szinte ismeretlen volt, most meg minden héten olvasok egy ilyen kérdést vagy hallok ilyet ismerősi körből és azt is, hogy az orvos MEGMONDTA NEKIK, hogy ezektől az oltásoktól van.
Szivesen!
És kívánom nektek, hogy egészségesek is maradjatok, mert sajnos rengetegen meghaltak és halnak meg folyamatosan még akkor is, ha ti nem. Képzeld van olyan, hogy valaki meghal, valaki meg nem.
Saját tapasztalatunk az volt, hogy férjemnek kevés és lassan mozgó sperma volt, nekem meg korai petefészekkimerülés diagnosztizálva, azt mondták, hogy csak a lombik jöhet szóba, aztán mégis természetes úton jött össze.
Két meddőségi központban is eltöltöttünk 1-1 évet, szóval tudom, miről beszélek, az van, hogy futószalagon nyomják, feltárják a lehetséges problémákat, de nem kezelik őket. Czeizel papa szerint pedig ezeknek a 90%-a kezelhető és a lombikot, ami egy durva beavatkozás, a maradéknak kéne fenntartani. Szerinte meddő az, akinek nincs méhe vagy minimum 1 petefészke. A többi “meddőség” kezelhető úgy, hogy aztán összejöjjön természetes úton. Nagyon szomorú, de tényleg az van, hogy huszonévesek tolonganak a központokban és beetetik őket azzal, hogy húzzák le magukat a vécén, mert el vannak cseszve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!