Néhány orvos megbolondult? Vagy csak feltalálták a Lombikmutyit?
A páromat 25 éves nő létére meddőnek diagnosztizálták, 14 kiló túlsúly, és némi progeszteronhiány miatt, engem meg férfi létemre 38 évesen terméketlennek 45 millió spermával / mililiter aminek a 68%-a motilis, és a 4% a normál alakú.
Crp mindkettőnknél normális ennek ellenére az én dokim szerint "genny van a spermámba" (közbe a vérkép leletemet meg se nézte) és mindenáron meg akart ujjazni a "kis hamis" a honvédba (sztk), de természetesen nem hagytam!
A dokijaink nem ismerik egymást de mindkettő lombikprogramra akar küldeni, pedig még egyikünknek sem volt előtte gyereke.
Ezek meghülyültek komolyan? Vagy csak én konspirálom túl?
Párom nődokija kérdezte őt, hogy nálam mi a helyzet?
Minek megyek el?
Hát ez az!
Te minek mész be a templomba, ha nem hiszel Istenben?
Nyilván voltál már életedben templomban, ha másnem vittek...
Na kb én is ezért mentek el a dokihoz, de az én diagnózisom pontosabb! Második kérdése volt az, hogy mivel foglalkozom, amikor közöltem, hogy mostanában mindennel akkor konkrétan rákérdezett, hogy csaknem vagyok nemzetvédelmis?
Öt perc mulva már a "profertil" nevű cuccot reklámozta, meg hogy van hozzá ajánlókártyája..
Közbe meg csapkodott meg hadonászott a kezeivel mint egy karmester. Bármit kezdtem el modnani vagy kérdezni végig sem hallgatott de a röpke 10 perces "rendelése" alatt amiben még hereultrahang is volt (villám a csávó) háromszor kérdezett rá, hogy rektálisan megvizsgálhat e. Mintha az életem múlna ezen!
Te komolyan vennéd?
Végül fél tizenkettő körül, közölte, hogy neki most rohannia kell, de majd visszajön (gondolom kajálni ment), a kezembe nyomott két kis mintaadó edényt, és kitessékelt a rendelőből, hogy amire visszajön ő vagy a nővér, addigra produkáljak vizelet meg spermamintát a férfi wc be, mert neki muszáj a rendelőt bezárnia, és ne aggódjak, úgyse jön erre senki!
Mondtam neki Ok!
Egy órakkor jött vissza a nővér..
Odaadtam neki a mintákat, de azt se tudta miről van szó vagy minek ez.
Én közöltem vele, hogy a DoktorÚr, elküldené őket baktériumvizsgálatra.
Engem meg "góckutatásra" küldött, páromat is arra küldte a dokija előzőleg, közbe a vérképünk rendben van és panaszunk sincs.
Leszámitva hogy nem esik teherbe már két éve nem védekezünk.
Lehet nekem ez a profertil kellene, páromnak meg progeszteron tabletta aztán akkor lehet össze is jönne, de akkor miért a lombikra akarnak küldeni? Miért nem adnak inkább gyógyszert?
Én ezt nem értem, hogy miért egyből a lombik?
Idén tavasszal kezdtük el vizsgáltatgatni magunkat orvosilag.
:D Relativ, hogy kinek mi tetszik.
Nekem ő :)
Jó, de valami problémátok csak van, ami miatt az orvosokhoz fordultatok!
Mi az a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!