Néhány orvos megbolondult? Vagy csak feltalálták a Lombikmutyit?
A páromat 25 éves nő létére meddőnek diagnosztizálták, 14 kiló túlsúly, és némi progeszteronhiány miatt, engem meg férfi létemre 38 évesen terméketlennek 45 millió spermával / mililiter aminek a 68%-a motilis, és a 4% a normál alakú.
Crp mindkettőnknél normális ennek ellenére az én dokim szerint "genny van a spermámba" (közbe a vérkép leletemet meg se nézte) és mindenáron meg akart ujjazni a "kis hamis" a honvédba (sztk), de természetesen nem hagytam!
A dokijaink nem ismerik egymást de mindkettő lombikprogramra akar küldeni, pedig még egyikünknek sem volt előtte gyereke.
Ezek meghülyültek komolyan? Vagy csak én konspirálom túl?
Erre már inkább csak egy filmidézettel reagálok.
"Hányjál nyugodtan, szóljál anyádnak is, hánnyatok eggyütt!"
"Jó, de valami problémátok csak van, ami miatt az orvosokhoz fordultatok!
Mi az a probléma?"
Ja, nem védekezünk már két éve! Sehogy!
Max annyi van, hogy késik neki 7-10 napot, semmi több, és ez is ritka.
Ezenkívül, a kovid óta kicsit őszülni kezdett, meg vitiligó jelei is mutatkoznak nála, először ő fordult a nőgyógyászához, engem csak múlthéten vontak bele ebbe, mint "tettestárs"...
"Miért nem adnak inkább gyógyszert?"
Mire?
Mik jöttek ki?
Nem az, hogy teljesen egészségesek vagytok?
Mert akkor nem marad más hátra ezek szerint, és nem "egyből" küld lombikra, hanem miután már mindent megnézett és kizárt.
12: Ja, hacsak múlt héten, akkor tényleg korai, még nincs is kész minden vizsgálat nálad, ugye?
Különben :
1. HPV-oltás hatása: meddővé tétel.
2. CViD oltás hatása: meddővé tétel.
Ha ez nektek volt, akkor annyi.
Ez "A" nagy lombikmutyi.
Nem tudom, hallottad-e azt a szót az elmúlt 5 évben, hogy népirtás...
sokan feldobták a pracskert, sokan meg már a 7. beültetésen is túl vannak.
Azok a 7-10 napok zigóták, igen.
Nem tud megtapadni.
Ja, és a halva született csecsemők %-a is az egekben.
6. napig meghalt (megszületett) baba még születési halálozásnak számít, rengetegen vannak. Kb. 25-30%. Ez egy minimális szám volt 2 évvel ezelőttig...
1. Nyuszika, a meddőségnek az a diagnózisa, hogy egy párnak, akik nem védekeznek sehogy és rendszeres szexuális életet élnek, nem fogan gyereke 1 év alatt.
Ha két éve nem védekeztek, akkor az bizony teljesen kimeríti a meddőség fogalmát. Ez nem azt jelenti, hogy sosem lehet valakinek gyereke, hanem így definiálják a meddőséget, szóval nem értem a felháborodást.
2. Egy jó kis prosztatagyulladástól nem lesz CRP emelkedésed. Attól bőven lehet tele gennyel a spermád, hogy a vérképed és a CRP-d normális.
3. Hiába adnak valakinek progeszteront, ha azért alacsony a progeszteronja, mert nincs ovulációja. Tudod, a terhességhez az kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!