Melyiknek higyjek? Most kezdtem el fogamzásgátlót szedni. A betegtájékoztató szerint ha a mensi első napján veszem be egyből véd… az orvos mégis egy hónapot mond. Természetesen később kérdeztem meg az orvost, amikor már megszakítással együtt voltunk
Ez szerepel pontosan benne:
A menstruációs ciklus (vagyis a havivérzés) első napján kezdje el a Mirabella bevont tabletta szedését. A csomagoláson a hét aktuális napjának nevével megjelölt tablettát vegye be (ha például pénteken jelentkezett a havivérzés, akkor a "Péntek" feliratút válassza). Ezt követően a hét napjainak sorrendjében haladva szedje a Mirabella bevont tablettát. A ciklus 2-5. napján is elkezdheti a gyógyszer szedését, ebben az esetben azonban (az első csomag esetében) 7 napon keresztül kiegészítő (mechanikus) fogamzásgátló módszert is alkalmaznia kell.
"A ciklus 2-5. napján is elkezdheti a gyógyszer szedését, ebben az esetben azonban (az első csomag esetében) 7 napon keresztül kiegészítő (mechanikus) fogamzásgátló módszert is alkalmaznia kell."
Magyarul az 1. napon kezdve rögtön véd. Bár én ennek ellenére anno az 1. levél alatt alkalmaztam kiegészítő védekezést. Minden esetre hónapokig alkalmaztunk megszakítást is a fogamzásgátló tabletta abbahagyása után. Ha előtte pisilt és időben kiveszi akkor nem lehetséges a terhesség.
Köszönöm a válaszokat. Kiszámoltam 12 nap bogyó szedés után voltunk együtt megszakítással. Remélem tényleg nem lesz gond.
Kicsit bennem van az ideg. Ma veszem be az utolsó szemet, gondolom a napokban így meg kell jönnie majd.
7!
Kb minden rakkelto a vilagon. Ennyi erővel ne menjen ki az utcára se
8as oké igazad van tegyük fel, és amit tud csökkenteni az ember kockázati tényezőt miért ne tenné meg?
Csak azért nem fogok dohányozni, mert a legszennyezes is okozhat tudorakot.
Kb ilyen elszolas volt a tiéd.
Most jött az aszpartámmal parhuzamosan, hogy vélhetőleg nagy befolyása van a daganatos betegseg kialakulására.
Egyértelműen úgy se fogják kimondani, túl nagy gyógyszerlobbi van mögötte
Mindenkinek maga dontese, én 1x szedtem még 20 evesen, mellékhatás is volt tőle ami elmúlt mikor abbahagytam
Többször kösz nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!