Nyilvános helyen hogyan szoktatok pisilni?
Nekem anya belém verte, hogy nyilvános helyen soha nem ülünk rá, és el sem tudnám képzelni hogy ráüljek. Amennyire ez téma volt valaha is, hasonlókat hallottam minden lánytól/nőtől a korosztályomból (30 körül plusz-mínusz pár év).
Viszont az elmúlt pár évben egyre többször jöttek szembe olyan cikkek, hogy ez csak legenda, nem veszélyes egyáltalán, sőt, rossz a hólyagodnak ha fölé guggolsz. Magyarul is jött már szembe ilyen cikk, de a többsége angolul, ott pár éve már csak a shaming megy a fölé guggolással kapcsolatban, hogy miattuk pisis az ülőke (érdekes, én mindig bele tudtam találni), pár hónapja a redditen konkrétan szétkaptak egy angol anyukát, amikor megírta, hogy ő fölé guggol csak.
Ti hogy vagytok ezzel?
Én kézzel megtartom magam, aztán persze kezet mosok, de van amikor letakarom saját zsebkendővel. Nekem nem kényelmes ha fölé guggolok, de nem ülök rá. Anyum nekem is azt tanította hogy ne üljek rá. Lehet elgondolkodok ezen.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!