Mitől lehet az, hogy érzem nagyon telt már a hólyagom de egyszerűen nincs inger, nem tudok pisilni, nyomoom de nem indul meg csak pár csepp…?
Figyelt kérdés
Nő vagyok, keressek fel sürgősségit??2023. jún. 10. 10:54
31/37 anonim válasza:
Ne szégyenkezz! Én egyszer úgy jártam, hogy nagyon sokat ittam (kávét, vizet) és mire hazaértem már nagyon feszítezte a hólyagomat. Rohantam a wcre és oda is értem. Viszont nem tudtam letolni a kertésznadrágomat, mert a farmerdzsekit, amit rávettem nem tudtam kigombolni. Nem bírtam tovább. Nadrában leültem a wc-re és bepisiltem. Mindezt felnőtt létemre. Sosem szégyelltem magam emiatt. Kimostam a ruháimat és el is volt intézve az ügy. + Azóta nem gombolom be a farmerdzsekimet. :)
32/37 A kérdező kommentje:
Ohh szegény..na igen, mrg gondolom már korábbanelindulsz.
2023. jún. 10. 20:15
33/37 anonim válasza:
Igen, erre is odafigyelek. De a lényeg, hogy fel a fejjel, mert ettől nem dől össze a világ. Ráadásul velem azért volt, mert tartogattam, a saját hülyeségemből, de neked egészségügyi gondod volt, na így pláne nem ciki.
Amúgy ha tudnád a dokik milyen más végtermékeket látnak, egy pisi nem ciki nekik.
❤️
34/37 anonim válasza:
Csak aztán a kérdező nehogy pisifétises legyen, aki 31-hez hasonló sztorik reményében írta ki a kérdést.
35/37 A kérdező kommentje:
Igen nyilván az vagyok…pff…
2023. jún. 11. 07:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!