Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet az, hogy érzem...

Mitől lehet az, hogy érzem nagyon telt már a hólyagom de egyszerűen nincs inger, nem tudok pisilni, nyomoom de nem indul meg csak pár csepp…?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, keressek fel sürgősségit??

2023. jún. 10. 10:54
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Ciki? Miért bent felejtettél valamit a punciba és az nyomta el a hugycsövet?
2023. jún. 10. 19:18
 22/37 A kérdező kommentje:

Nem.

Hanem ott fekszem, hogy akkor katéter lesz…nagyon örültem, mire az orvos mégegyszer megnyomkodta a hasam, hogy mennyire feszes a hólyagom…és erre csak a semmiből ingert sem éreztem…elindult…és konkrétan összepisiltem magam és a rendelőt…

2023. jún. 10. 19:21
 23/37 anonim ***** válasza:
56%
Ez se ciki, nekik az a dolguk hogy ...
2023. jún. 10. 19:26
 24/37 A kérdező kommentje:
Minden bajom volt ahogy ez megtörtént..rettentő ciki volt..tudod mennyi folyt ki..?mire nagy nehezen vissza tudtam tartani, adtak egy ilyen kis edènyt, abba tudtam a maradékot.
2023. jún. 10. 19:45
 25/37 anonim ***** válasza:
Hát akkor valszeg be is fog vérezni a holyagod. Na és mit mondtak mi volt ez az egész?
2023. jún. 10. 19:47
 26/37 anonim ***** válasza:
Ha nagyon bepisiltél, moért nem eresztetted kiaz egészet?
2023. jún. 10. 19:47
 27/37 A kérdező kommentje:

Bevérezni?ezt hogy érted..?

Pszichés zavarnak tulajdonítják…

Kiengedtem csak mire nagy nehezen vissza tudtam tartani hogy ne a rendelőt pisiljem teljesen össze.addigra kaptam egy kis edènykét és mondtàk, hogy abba mehet nyugodtan.

2023. jún. 10. 19:50
 28/37 anonim ***** válasza:
52%

Igen. Ha nagyon megfeszul a húgyhólyag és hirtelen eresztik le, akkor bevérezhet. Katéterezésnél előfordul, ekkor véres vizelet távozik a vége felé

De ezt írtam neked privátban is. Azóta se mondtad hogy szedtél-e be mostanában gyógyszert.

2023. jún. 10. 19:52
 29/37 anonim ***** válasza:
0%
Igen csak ha már nagyon bepisiltél miért nem pisilték akkor be teljesen, miért tartottad vissza?
2023. jún. 10. 19:52
 30/37 A kérdező kommentje:
Mert nem akartsm mindent lepisilni..ott fekszem az asztalon egyszer csak megindult és folyt minden fele a doki meg az asszisztens is csak kapkodtak én meg majd elástam magam szégyenemben…
2023. jún. 10. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!