Mitől lehet az, hogy érzem nagyon telt már a hólyagom de egyszerűen nincs inger, nem tudok pisilni, nyomoom de nem indul meg csak pár csepp…?
Figyelt kérdés
Nő vagyok, keressek fel sürgősségit??2023. jún. 10. 10:54
11/37 A kérdező kommentje:
Voltam sürgin, azt mondták biztos keveset ittam…most megyek tovább…fáj az alhasam.
2023. jún. 10. 13:53
12/37 anonim válasza:
Szurkolunk érted, és a katéterezéstől ne félj. Csak vigyázz, nehogy az egész tartalmat (hólyagot) egyszerre engedjék le, mert azt úgy nem szabad.
13/37 A kérdező kommentje:
Görcsöl a hasam, az előbb behívtak lesz egy uht, illetve kértek, hogy üljek ki a mosdóba és próbàlkozzak, ha nem megy csak akkor akarnak katéterezni.
Az mivel jár..?hogy történik, félek tőle…
2023. jún. 10. 14:41
14/37 anonim válasza:
Sikositó+érzéstelenítő+fertőtlenitő cuccot nyomnak be előbb (csak be a lyukba, de nem tűvel)
Aztán bedugnak egy katétercsövet és felpumpálják a ballont hogy rögzüljön, ne csússzon ki. Esetleg azt kérheted h ne pumpálják fel. Balesetek szempontjábol biztonságosabb
15/37 A kérdező kommentje:
Az ultrahangon látszik, hogy nagyon tele a hólyagom, az orvos tapintásra is érzi, ahogy nyomkodta a hasam pár csepp kicsorgott, most megint “menjek a mosdóra próbáljak ellazulni”…
2023. jún. 10. 14:58
16/37 anonim válasza:
Ezek hülyék 🙆
Én megmondanám neki, hogy órák óta próbálkozom, szóval ezen már túlvagyunk.
17/37 anonim válasza:
Legalább adhatott volna valami izomlazítót.
Nem szedsz véletlenül antidepresszánst vagy valamilyen antipszichotikumot?
19/37 A kérdező kommentje:
Vége(m)… ez valami borzasztó ciki volt…
2023. jún. 10. 16:02
20/37 anonim válasza:
Huhh, egyszer nekem akkor volt ilyen amikor nagyon kellett pisilnem és sokáig tartogattam. Szaladtam a wcre, jött a pisi aztán hirtelen elállt.utána éreztem, hogy nagyon kell, de nem jött semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!