Mitől lehet az, hogy érzem nagyon telt már a hólyagom de egyszerűen nincs inger, nem tudok pisilni, nyomoom de nem indul meg csak pár csepp…?
Figyelt kérdés
Nő vagyok, keressek fel sürgősségit??2023. jún. 10. 10:54
1/37 anonim válasza:
Sürgősségin ilyennel nem látnak le, legalábbis az én tapasztalataim alapján, amikor vért köhögve mentünk be azt mondták, hogy ez nem sürgős eset, keressük fel a háziorvosunkat
2/37 anonim válasza:
Nagy eséllyel húgyholyaggyulladás, már amennyire meg tudtam érteni hogy nincs inger de mégis telve érzed.
Sok orvosnál vannak vizelet tesztcsíkok, ki tudják mutatni a gyulladást (valójában a gennyes) és a vér maradványait is a vizeletből. Én a helyedben elmennék ügyeletre. Nagy eséllyel adnak valami menő antibiotikumot. Cifran vagy ilyesmi fluorokinolon. Vagy amit az orvos jónak lát
Ha nem látnak el, akkor lehet menni urológiai ügyeletre
3/37 A kérdező kommentje:
De semmi fájdalmam, csak ha megnyomom erzem, hogy tele van, de nem jön a pisi…
2023. jún. 10. 11:17
4/37 anonim válasza:
"csak ha megnyomom erzem, hogy tele van"
Na, ezt orvosnak így ne mondd! Mert azt fogja tanácsolni, hogy akkor ne nyomkodd
5/37 anonim válasza:
Anyukámnak ugyanez volt, sürgősen meg kellett katéterezni.
6/37 A kérdező kommentje:
Basszuus..kezdek fèlni..iszok iszok de nincs inger..most leültem az előbb “nyomtam” de szinte semmi…
2023. jún. 10. 11:33
7/37 anonim válasza:
Ez nem vicc, ugyanis a vizeletnek ki KELL jönnie, szóval menj orvoshoz, és ha szükséges, akkor muszáj lesz a katéter, egyúttal kiderítik, mi a vizelési képtelenség oka.
8/37 A kérdező kommentje:
Öltözöm…
Fàjdalmas nagyon..?hogy kell elképzelni?
2023. jún. 10. 11:39
9/37 anonim válasza:
Ugyan már!
Férfiak ezrei is kibírják. Pedig azért nekünk jóval hosszabb a hugycsövünk....
Neked 2 max 3cm. Meg se fogod érezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!