Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A hajammal kapcsolatban lenne...

A hajammal kapcsolatban lenne pár kérdésem, segít valaki?SOS! Nagyon el vagyok keseredve

Figyelt kérdés

1-2 évvel ezelőtt még nagyon dús hajam volt és szép hosszú. Viszont 3 éven keresztül folyamatosan vasaltam, volt olyan nap hogy 3x is kivasaltam mert annyira összeállt. Összesen 4 szer lett átfestve az egész hajam hossza, nem tudom ez mennyire károsíthatta. Közben volt egy 3 hónapig tartó étkezési zavarom. Most ott tartok hogy kb több mint a fele hajtömegem elvesztettem, de még így is van csak már sajnos nagyon kevés.:(((😭😭

Szeretném növeszteni, most ha hátrateszem, lapocka alá ér, és kb a csípőmig szeretném megnöveszteni. Volt már majdnem derékig érő hajam egyébként pár centi híján.

Segítség, félek hogy a maradék hajamat is elvesztem. Szinte minden nap sírok a régi hajam után 😭

Valamivel meg tudnám tartani a maradék hajam, ápolni a hajvégeim hogy ne töredezzen és tudjam növeszteni, stb.

Vettünk anyukámmal Hair Clinic kapszulát, végig csinálom a 3 hónapos kúrát, használok hajvégápolót, szedek Omega3 tablettát, és elkezdtem a ricinus olajozást, illetve elhagyom a hajvasalót és a hajszárítót.

Szerintetek meg tudnám növeszteni legalább olyanra mint régen?:((

2023. máj. 14. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát szerintem olyanra már nem, de meg kellene próbálnod a Varga cseppeket, mert anno, amikor nekem a dauer miatt kihullott a hajam, akkor sok babahajam lett tőle és hátha neked is segíteni, javítani fog, lehet nálad még vissza is állítható lesz megközelítőleg az eredeti!

Sajnos tudom, hogy milyen érzés, amikor az ember elveszíti a haját, és mindent megpróbál, hogy valahogy helyrehozza a hiúságából fakadóan elkövetett hibákat.

2023. máj. 14. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként szerintem jót tenne a hajadnak, ha egy ideig inkább hagynád pihenni és a lehető legkevesebb méreggel/kencével kenegetnéd, had lélegezzen, had térjen magához és lehet, egy jó vágás is segítene..
2023. máj. 14. 21:16
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Tehát akkor már nem tudom megnöveszteni??😭😭

2023. máj. 14. 21:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Semmiképpen sem szeretnék vágatni:(
2023. máj. 14. 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

4: Szerintem a végeket mindenképp érdemes lenne vágatni...

Ne a hosszra törekedj, hanem a minőségre!

2023. máj. 14. 21:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Étkezz egészségesen, sok zöldség, gyümölcs, kapjon meg a szervezeted minden fontos vitamint és ásványi anyagot, csökkentsd a stresszt, vizesen ne fésüld, és erőre fog kapni a hajad.
2023. máj. 15. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!