Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám a fiúbarátomnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám a fiúbarátomnak bebizonyítani, hogy felnőttem és tényleg kész vagyok vele a komoly kapcsolatra? Nagyon el vagyok keseredve. Félek hogy elveszítem.

Figyelt kérdés

Azt hittem szórakozik, mert eddig mindenki csak átvert és nem hittem hogy egy ilyen dögös, értelmes, komoly srác tényleg belémszeret, de rájöttem hogy komolyan gondolja és halálosan szerelmes vagyok belé, de sok rosszat tettem, kételkedtem, nagyon gyerekes vagyok ami miatt most mosolyszünet van, sokszor nem tettem meg amit kért. Mit tegyek hogy megbékéljen? Nekem ő az igazi!!! Sose voltam még szerelmes igazán ő az egyetlen akivel el tudom képzelni az életem. Kinézetre és viselkedésre is teljesen szimpi!

Családja is szeret ráadásul

2022. júl. 21. 18:38
 1/8 A kérdező kommentje:
Mindketten 17 évesek vagyunk, de ő egy tényleg érett srác, dolgozik, figyelmes, nagyon tud szeretni,de nagyon megbántottam és félek....
2022. júl. 21. 18:39
 2/8 anonim ***** válasza:
16%
Örülj, hogy így alakult. Téged is csak átverne.
2022. júl. 21. 18:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha rosszat tettél, kérj bocsánatot és máskor ne tedd, de nem kell bizonygatnod semmit. Csak legyél önmagad és ha valóban belédszeretett, nem csak hülyít, akkor így is tökéletes leszel neki, nem kell megjátszanod magad.

Amúgy nem írtad, hogy miket nem tettél meg neki, de remélem tudod, hogy semmi olyat nem kell, amit nem akarsz. Akkor se, ha azt mondja, hogy attól lennél felnőttes vagy azzal bizonyíthatsz neki. Ez csak érzelmi manipuláció, ne menj bele ilyenekbe. Az a felnőttes, ha ki tudsz állni magadért.

2022. júl. 21. 19:06
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Ha szexuális természetűek azok a dolgok, amiket nem tettél meg, akkor menekülj tőle.
2022. júl. 21. 19:10
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Kérj bocsánatot!
2022. júl. 21. 19:33
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
Ülj le vele valahol kettesben, és egy komoly hangnemben mond el neki, amit ide leírtál.
2022. júl. 21. 20:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is ülj le vele beszélgetni, ez a legjobb megoldás. (Bár őszintén, nem tudom, mit gondolnék arról, aki ilyen gyorsan megváltozott, de mindegy.)
2022. júl. 22. 08:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Viselkedj vele éretten.

Kérd meg, hogy beszélhessetek szemtől szembe, kérj tőle elnézést, ha megbántottad, és magyarázd el, hogy azért volt, mert megijedtél a saját érzéseidtől, vagy attól, amit konkrétan éreztél, ezt neked kell tudni pontosan mi volt az. Akár vele kapcsolatos, akár a rossz tapasztalataidtól.

Mondd el azt is, hogy ő fontos neked, sokat gondoltál rá, és szeretnéd, ha újra jóban lennétek, mert hiányzik neked.

Az tényleg komolytalan lenne, ha azt mondanád, mától teljesen más leszel, azt be kell bizonyítanod neki, elérni, hogy lássa rajtad, hogy törekszel.

Ehhez viszont neki kell (új) esélyt adni számodra.

Beszélj az érzéseidről, segíts neki, hogy megértse a te helyzetedet, te pedig tekerd le a saját potmétered.

Most éppen halálosan szerelmes vagy belé, mert ő a legtökéletesebb, pár hete elutasítottad, mert mindig pofára esel.

Magad miatt! Nagyon beleéled magad a dolgokba, egyből mindent akarsz kimaxolva és azonnal. Ebből kellene kinőnöd.

2022. júl. 23. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!