Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nagyon el vagyok...

Mit tegyek? Nagyon el vagyok keseredve a jövőmmel kapcsolatbany (22/L)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most végeztem pénzügy-szàmvitelen és nagyon nem találom a helyemet. 200.000 Forintot keresek, folyamatosan a számítógép előtt ülök és egy rabszolgának érzem magamat. Nagyon megbántam, hogy anno nem a jogra mentem, most ezen gondolkozok, de 28 éves lennék mire végzek. Nagyon bánt és megvisel a jelenlegi helyzetem és nem látom belőle a kiútat csak azt, hogy körülöttem mindenkinek sokkal jobb, mint nekem. Nem tudom mitévő legyek…
2021. aug. 26. 15:23
 1/2 Sajtadó ***** válasza:

1. Még mindig elmehetsz levelező jogra munka mellett, nincs veszve semmi.

2. A joggal sem biztos, hogy jobban járnál. A legtöbben ott is nem túl jól fizetett, monoton munkát végeznek.

3. A psz is egy remek diploma, ezzel is rengeteget tudsz keresni és vannak értelmesebb munkahelyek is.

Tanácsom: keress egy jobb (pénzügyes) munkahelyet és jelentkezz januárban levelező jogra, amit munka mellett végig tudsz csinálni.

2021. aug. 26. 15:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Csináld, azt amit igazán szeretnél, a jogot, akár le tudod rakni levelező szakon is. Az meg, hogy 28 éves lennél mire elvégzed, ne érdekeljen. Van egy ismerősöm, aki 26 éves és 29 lesz mire végez és még csomóan vannak így. Sőt! Van egy olyan szaktársam, aki 34 éves anyuka és tanárszakon van. Egyáltalán nem késő elkezdeni egy szakot, ha azt szeretnéd csinálni a jövőben.

Én tanárnak tanulok, úgy hogy egyáltalán nem szeretnék, abban a szakmában dolgozni, a megélhetés miatt és egyáltalán nem vonz ez az egész...25-26 leszek, mire végzek és utána még le szeretnék tenni egy képzést. :) Ne add fel az álmaidat! :)

2021. aug. 26. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!