Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Van valakinek valami tapasztal...

Van valakinek valami tapasztalata a beöntéssel kapcsolatban? Kárós lehet hosszú távon? Elvagyok keseredve!

Figyelt kérdés
A gond az h sehogy nem megy a dolog csakis hashajtóval, orvosnál voltam már de semmi hazsnálhatót nem mondott. Ilyeneket nem is írjatok, h rostban gazdag kaja, testmozgás, egészséges élet mert ezeken már túl vagyok de eredménytelenül. A hashajtókat meg már nagyon unom sose tudom kiszámítani, hogy fog hatni, meddig stb és megkesírti már az életem. Hallottam gyógyszertárakba lehet kapni beöntő szetet és elvileg a beöntés pár perc után hat is. Tapasztalatok? vélemények? Sztem nem lehet károsabb mint a hashajtó?!
2010. okt. 10. 11:24
 1/5 anonim ***** válasza:
nem károsabb mint a hashajtó, de egy doboz sárgabarack konzerv + 2db olajban tocsogó bundás kenyér az nálam hatni szokott estére.
2010. okt. 10. 14:26
 2/5 anonim ***** válasza:
A beöntésnél még a Glicerines kúp is jobb, recept nélkül kapható.
2010. okt. 13. 11:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyírfacukrot próbáltad? Az kifejezetten hasmenést okoz.
2010. okt. 13. 13:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Kicsit lejárt szavatosságú tej, meg pár szem szőlő. Ezeregy módja van a "siettetésnek". De más ok is lehet. Nem fogysztasz elegendő folyadékot, az étkezésekhez. Ezért lehet száraz, mint a tevesz@r.

De lehet, hogy egyszerűen szereted, ha a seggedbe dugsz egy csövet.

2010. okt. 13. 14:08
 5/5 anonim válasza:
beszarás hogy milyen hatása van :D
2010. okt. 13. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!