Rossz eredmény a rákszűsen? Mi lehet ez?
A hpv-nek van jopar tipusa ami nem csak szexualis uton terjed.
Uszoda, kozos hasznalatu wc, wellness stb...
Itt kicsit bovebben irnak rola.
Le se merem irni mennyire hulye modon szedtem ossze, akkora felelotlenseg volt, hogy kevesbe lenne kinos ha szexualis uton kaptam volna el😅😅 de ennek halisten mar nagyon sok eve, viszont a mai napig 6 havonta jarok szuresre minden rendben van e.
Köszi a válaszokat!
Rendszeresen járok fürdőkbe, uszodában is voltam az elmúlt 1 évben, az előző vizsgálat óta.
Kell aggódnom ezek szerint, hogy ez HPV?
Köszi utólsó kicsit megnyugtattál.Úgy olvastam, hogy az oltás a rákot okozóktól véd..
Ha kiderül, hogy HPV milyen kezeléskere lehet számítani? Mindenképpen műtét?
Nekem sajnos nincs oltásom (még), de holnap megyek biopsziára lsil eredmény miatt, hpv tipizálást is csinál a doktornő. Azt mondta ne idegeskedjek, a szövettan dönti el mi lesz a továbbiakban, de nagyon félek... 8 éve vagyok együtt a férjemmel, eddig mindig negatív eredményeim voltak, évente járok teljes kivizsgálásra, most meg bumm. Attól félek, hogy ha konizációra kerül sor, utána is rosszak lesznek az eredményeim. ☹️
Szorítok neked Kérdező!
Nincsen tünetem, de a HPV miatt kerülhetek rákmegelőző állapotba, amikor szoktak műtétet csinálni.
P3-as a leletem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!