Rákszűrés eredménye P2, gyulladás?
Mitől lehet ez a gyulladás? Érezni nem érzek az ég világon semmit.
Nyáron is ezt az eredményt kaptam, akkor nem javasolt az orvos semmit, most Lactofeel-t ajánlott, 1 dobozzal 1-1 adagot/nap.
Ezt hogy értsem? Ahogy rákerestem ez nem gél?!
P2 az rendben van.
Lactofeel hüvelygél megszünteti a rendellenes folyást, a hüvely kínos szagát, a kellemetlen érzést, és visszaállítja a hüvely pHértékét a normál szintre. A Lactofeel hüvelygél arra is használható, hogy fenntartsuk a hüvely normál pH-értéket, és megakadályozzuk a BV kiújulását
#1 akkor hogy érti, hogy esténként 1-1 adag 1 dobozzal? amíg van a gélben addig használom?
#2 ezaz ami miatt nem értem, mert a felsoroltak közül egyik sincs
értem akkor ezt 5 napig használom, köszönöm szépen!
Ezt nem értettem azt gondoltam, hogy 1 darab gél van benne.
Panaszom nincs csak idegesít, hogy nyáron is azt az eredményt kaptam, hogy gyulladás és most is.
Amit nem tudok, hogy miért. Nyáron másik orvosnál voltam, ő nem javasolt semmit, csak hogy menjek 3 hónap múlva újra.
Nem mentem, most egy másik dokinál voltam, ahol most szintén gyulladást írtak, ami idegesít mert nem értem mitől, ha tünetem sincs.
Nem a P2-vel van a gondom, hanem a gyulladással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!