Nőgyógyászati vizsgálat előtt egy feles? Fáj es az eredmény miatt is mindig szorongok.
Tudom durva de mi lenne ha bedobnék nőgyógyászati vizsgálat előtt egy felest, hogy megnyugodjak?
Nagyon szokott fájni a vizsgálat (néha együtt lenni a férjemmel is) de főleg szerintem azért faj mert nem tudok ellazulni, félek az eredmény miatt meg a fájdalom miatt. Aranyos a nőgyógyászom nincs vele bajom.
Rákszűrést kellene megismételni amit hallogatok egy ideje meg miómát meg cisztát ellenőrizni, meg mellcsomo) Természetesen tudom, hogy felelőtlenség húzni hétfőn megyek akármi van. Arra gondolok, hogy az én érdekem de akkor se nyugszom meg.
Nem tudom , hogy tudnék kicsit megnyugodni azon gondolkodom igyak előtte egy felest?
Ha megnyugtat és oldja a szorongásod, akkor simán!
A szesz szag miatt ne aggódj, egy felestől senkinek nem lesz szesz szaga. Egy fogmosás utána és ennyi.
Kérdező , én is így vagyok ezzel. Múltkor egy fiatal férfi orvos vizsgált meg. Hát életem top tíz legrosszabb élményében benne van. :D
Rendes volt a doktor , viccelődött is. Én a tokáját figyeltem végig , meg a pocakját. Végig kémleltem a rendelőt is és szerintem úgy remegtem, mint akit visznek a saját kivégzésére.
Viszont túléltem és nem volt semmi baj.
Nekem csoporttársam jött pálinkázás után vizsgázni . Nem éreztem rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!