Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció végleges megszünte...

Menstruáció végleges megszüntetésére van lehetőség?

Figyelt kérdés

Egyszerűen megkeseríti az életem. Anyagi csőd az állandó tampon és betétvásárlás. A fájdalomtól a házimunkát is alig tudom elvégezni. Most konkrétan a lábamba sugárzik a fájdalom, fel sem bírok kelni, csak fekszem magzatpózban. Amellett kellemetlen folyamatosan tusolni szaladni egy nap ötször.

Ráadásul se haszna, se értelme. Szabadulnék már tőle, ha van rá mód.

2023. márc. 2. 11:28
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Nem végleges, de típustól függően 3-5 évre a hormonális spirál megszűnteti vagy minimálisra csökkenti a menstruációt.

Én is ilyet használok, 2 hónapja van fent, még nem 100 százalékban múlt el a vérzésem, mert ez egy folyamat, de már érezhetően kellemesebb a helyzet.

Az egyértelmű hogy ha te ennyire szenvedsz akkor azt ki kell vizsgáltatni.

De ha felkeresel egy jó nőgyógyászt azzal hogy spirált szeretnél ő úgyis ki fog vizsgálni és ha nincs ellenjavallat vagy egészségügyi problémád akkor ez egy jó opció.

Azt hozzátenném hogy ez valóban kicseszett drága, de szerintem megéri.

2023. máj. 28. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!