Menstruáció végleges megszüntetésére van lehetőség?
Egyszerűen megkeseríti az életem. Anyagi csőd az állandó tampon és betétvásárlás. A fájdalomtól a házimunkát is alig tudom elvégezni. Most konkrétan a lábamba sugárzik a fájdalom, fel sem bírok kelni, csak fekszem magzatpózban. Amellett kellemetlen folyamatosan tusolni szaladni egy nap ötször.
Ráadásul se haszna, se értelme. Szabadulnék már tőle, ha van rá mód.
Amúgy én is így vagyok vele mert gyerekem úgy sem lesz ez meg megkínoz, havonta!
Ráadásul fáj, minden bajom van.
Ha felnőtt nő vagy, akkor magad is jól tudod a kérdésedre a választ. Nem, nem lehet. Fogamzásgátlóval esetleg, de ha neked anyagi csőd a tampon és a betét, akkor a gyógyszer is az. Méheltávolítást meg csak komoly betegség esetén végeznek, szóval ideje kipróbálnod a menstruációs kelyhet vagy bugyit, meg felkeresni egy endometriózisra szakosodott nőgyógyászt.
Az pedig nettó butaság, hogy a menstruációnak se haszna, se értelme...
Milyen márkájú tampont és betétet használsz most? Mennyiért veszed őket, hogy gondot jelent, és mennyit használsz el belőlük?
Kehelyre nem szeretnél átváltani? Azt csak 1x kell megvenni és sokévig jó.
Mi a probléma a kehellyel, hogy mégcsak kipróbálni se szeretnéd?
Fentebb még azt írod, "anyagi csőd" a menzesz, most már csak azt, hogy nem szívesen költesz rá ennyit. Miért, van aki igen?
Milyen márkájú betétet, vagy tampont szoktál használni? Mert ha problémát okoz, akkor pl. ne a legdrágább Always betétet meg OB tampont vedd, hanem próbálj meg olcsóbbakat, jellemzően a saját márkások pl. rossmann-os Facelle, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!