Menstruáció végleges megszüntetésére van lehetőség?
Egyszerűen megkeseríti az életem. Anyagi csőd az állandó tampon és betétvásárlás. A fájdalomtól a házimunkát is alig tudom elvégezni. Most konkrétan a lábamba sugárzik a fájdalom, fel sem bírok kelni, csak fekszem magzatpózban. Amellett kellemetlen folyamatosan tusolni szaladni egy nap ötször.
Ráadásul se haszna, se értelme. Szabadulnék már tőle, ha van rá mód.
Nem kérdeztem, de majd rákeresek.
Lehet, hogy te minden kérdést olvasol, de nem minden kérdést én teszek fel.
Haha. Szerinted ha kiveszik a méhét, de nem az termeli a hormokat, akkor mi a büdös francért kellene hormont szednie?
A te logikáddal van itt a gond, nem az enyémmel.
Valóban nem borul fel a nők hormonháztartása a méheltávolítástól, és hormonokat sem kell szedniük emiatt.
Csak akkor, ha mindkét petefészküket eltávolítják.
Épp ezért, ettől, hacsak lehet, tartózkodnak az orvosok, és legalább az egyiket bent hagyják.
A kérdezőn a mióma eltávolítása lehet, hogy segítene. Ha pedig akkora a mióma és komoly vérzészavart okoz, akkor a méheltávolító műtét is felmerül. Mindenképpen nőgyógyásszal kell konzultálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!