Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció végleges megszünte...

Menstruáció végleges megszüntetésére van lehetőség?

Figyelt kérdés

Egyszerűen megkeseríti az életem. Anyagi csőd az állandó tampon és betétvásárlás. A fájdalomtól a házimunkát is alig tudom elvégezni. Most konkrétan a lábamba sugárzik a fájdalom, fel sem bírok kelni, csak fekszem magzatpózban. Amellett kellemetlen folyamatosan tusolni szaladni egy nap ötször.

Ráadásul se haszna, se értelme. Szabadulnék már tőle, ha van rá mód.

2023. márc. 2. 11:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
21%
Ezt már egyszer kérdezted, akkor nem kaptál rá elég választ? :(Pedig elég részletesen írtunk.
2023. márc. 2. 16:57
 12/21 A kérdező kommentje:
Az anyagi csőd nem szó szerint értendő. A lányomnak ie szoktam mondani, hogy olyan jó étvágya van, hogy kész anyagi csőd. De nyilván telik az étkeztetésére.
2023. márc. 2. 19:49
 13/21 A kérdező kommentje:

Nem kérdeztem, de majd rákeresek.

Lehet, hogy te minden kérdést olvasol, de nem minden kérdést én teszek fel.

2023. márc. 2. 19:53
 14/21 anonim ***** válasza:
Méheltávolító műtét létezik, de nagyon komoly indokkal hajtanak végre ilyen operációt (pl. daganat). Ehhez hozzáteszem, hogy a méh eltávolítását követően örökre felborul a szervezet hormonháztartása, ami miatt örökre hormon tartalmú gyógyszereket kell szedni.
2023. márc. 6. 21:37
 15/21 anonim ***** válasza:
22%
Utolsó: nagyon toppon lehetsz a hatodikos biológiából, ha azt hiszed, hogy a méh termeli a női nemi hormonokat…
2023. márc. 6. 21:56
 16/21 anonim ***** válasza:
Ezt melyik mondatomban írtam te nyelvtan zseni?
2023. márc. 6. 22:48
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
“ Ehhez hozzáteszem, hogy a méh eltávolítását követően örökre felborul a szervezet hormonháztartása, ami miatt örökre hormon tartalmú gyógyszereket kell szedni.”
2023. márc. 7. 12:41
 18/21 anonim ***** válasza:
65%
És te ezt úgy értelmezed, hogy a méh termeli a hormonokat? Van baj. Csak hogy téged idézzelek; értő szövegértés, hatodik osztály.
2023. márc. 7. 13:27
 19/21 anonim ***** válasza:
64%

Haha. Szerinted ha kiveszik a méhét, de nem az termeli a hormokat, akkor mi a büdös francért kellene hormont szednie?

A te logikáddal van itt a gond, nem az enyémmel.

2023. márc. 7. 15:30
 20/21 anonim ***** válasza:

Valóban nem borul fel a nők hormonháztartása a méheltávolítástól, és hormonokat sem kell szedniük emiatt.

Csak akkor, ha mindkét petefészküket eltávolítják.

Épp ezért, ettől, hacsak lehet, tartózkodnak az orvosok, és legalább az egyiket bent hagyják.

A kérdezőn a mióma eltávolítása lehet, hogy segítene. Ha pedig akkora a mióma és komoly vérzészavart okoz, akkor a méheltávolító műtét is felmerül. Mindenképpen nőgyógyásszal kell konzultálni.

2023. márc. 22. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!