Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek ha az legnagyobb...

Mit tegyek ha az legnagyobb éjszai betét is átázik éjszaka?

Figyelt kérdés
Már mindent kipróbáltam. Tanácstalan vagyok

2023. febr. 26. 16:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
54%
A mensibugyi, az olyan mint egy sima hagyományos fekete bugyi, csak bele van varrva a közepébe egy betét ami szívja a vért. Ez már egy modern, környezetkímélő menstruációs eszköz, terjedőben van ez is, csak drága meg sokaknak nincs kedvük mosogatni a vért (tamponnal, betéttel ellentétben ez többször használható), de akinek beválik annak nagyon hasznos tud lenni.
2023. febr. 26. 17:03
 12/22 A kérdező kommentje:
Éjszakára tampon? A nőgyógyászom azt mondta azt ne mert hiába van ráírva hogy éjszaki nem egészséges.
2023. febr. 26. 17:04
 13/22 A kérdező kommentje:
És ezt a mensibugyit milyen időközönként kell cserélni? Mosható mosógepben? Lehet online rendelni ha igen hol?
2023. febr. 26. 17:05
 14/22 anonim ***** válasza:
97%

Lehet online rendelni. De basszusmár Kérdező, internet! A 11-es se írta le jól. Nincs bele varrva betét és nem csak fekete.

Keress rá a neten! Vagy a youtube-on! Minden információhoz hozzá fogsz jutni.

Vagy még a menzeszkehelynek is utána nézhetsz.

2023. febr. 26. 17:07
 15/22 anonim ***** válasza:
91%

Lehet online rendelni pl. this is redy-ről, meg dm-ben is lehet kapni pár márkát.

Vérzés erősségétől függ, de akár reggeltől estig is lehet rajtad. Mosógépben tudtommal nem lehet mosni, hanem csak speciálisan kézzel + öblítőt sem lehet használni, mert tönkreteszi az anyagát.

Amúgy sokan használnak tampont sokéve, éjszakára is, probléma nélkül.

2023. febr. 26. 17:09
 16/22 anonim ***** válasza:
49%
korod?
2023. febr. 26. 19:14
 17/22 anonim ***** válasza:
95%
3 vagyok. Én is nehezen alszok vissza. De a franciaágyat még nehetebben tisztítom ki.
2023. febr. 26. 20:45
 18/22 anonim ***** válasza:
30%
Tampon + betét.
2023. febr. 26. 23:52
 19/22 anonim ***** válasza:
71%

Én tamponozok pont ezért.

A sok fóbiás mindjárt lepontoz, de tizen plusz éve csinálom (7 óra elteltével ébresztem magam), és soha semmi bajom nincs tőle, de legalább nem kell minden menzeszkor ágyneműt cserélni.

2023. febr. 27. 14:40
 20/22 anonim ***** válasza:
61%
Tampont javaslom. Amúgy az -allítólagos- orvosod tanácsának utána járnék.
2023. febr. 27. 19:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!