Mit tegyek ha az legnagyobb éjszai betét is átázik éjszaka?
Figyelt kérdés
Már mindent kipróbáltam. Tanácstalan vagyok2023. febr. 26. 16:48
1/22 anonim válasza:
Hol ázik át? Elöl, oldalt, vagy hátul? Teljesen megtelik, vagy csak lefolyik róla? Milyen márkát használsz? Szoros bugyival hordod? Mióta tart a probléma?
2/22 A kérdező kommentje:
Oldalt és hatul ázik át. Sokszor hátrafolyik de oldalt mindig megtellik. Igen szoros bugyival hordom. Alwayst használok de a Libress is ugyanúgy átázik.
2023. febr. 26. 16:53
3/22 anonim válasza:
Én felkelek éjjel is cserélni. Nekem extra erős néha,amúgy "csak" erős. 8 napig tart,abból 5-6 erős. 3 hetente annyit kibírok.
4/22 A kérdező kommentje:
De én csak ezért nem kelhetek fel éjjel mert akkor nehezen alszok vissza.
2023. febr. 26. 16:57
5/22 anonim válasza:
tegyél be két betétet
halál komolyan
7/22 A kérdező kommentje:
Az mi?
2023. febr. 26. 17:01
8/22 anonim válasza:
Igen, szoktak olyan megoldást csinálni, hogy a betét mögé jobb-bal irányba vízszintesen még egy betétet odatesznek
Vagy próbáld meg a tena lady-t
Az always-ból a kék a legjobb szerintem
Esetleg tampon + betét együtt.
9/22 anonim válasza:
én egymáson picit elcsusztatva dupla tenna betétet szoktam berakni a szoros bugyimba rá pedig cicanadrágot veszek igy szoktam aludni. kicsit olyan érzés mintha pelusba lennék de igy nem ázok át soha. kényelmetlen de legalább biztonságba tudhatom magam és igy már nem ciki a bátyám előtt a véres lepedö. meg igy nem kell annyit éjjel kijárkálnom cserélni (bátyám nem szereti ha izgek mozgok). sajnos egy szobánk van.
10/22 anonim válasza:
#7 Menstruációs bugyi. Olvass utána vagy nézd meg a youtube-on.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!