Nagyon bő hüvelyfolyás miatt érdemes mindennap tisztasági-t betenni?
Nekem is sok van sajnos. Nőgyógyásznak mutattam, minden rendben. Ciklus alatt változik a mennyisége.
Én eleinte tisztaságit használtam, de mivel naponta többször kellett cserélnem, ezért beraktam pluszba wc papírt is, és azt cserélgettem. Aztán meguntam, hogy összevissza csúszkál, meg ha nem volt lehetőségem cserélni, akkor éreztem, hogy nedves vagyok lent, ezért elkezdtem mini tampont használni. Tudom, nem szabadna, de sokkal kényelmesebb volt. Csak hát drága. Mostanában már azt csinálom, hogy wc papírt fektekerem, félbe hajtom és a tamponhoz hasonlóan összecsavarom. Egész nap bírja, nem zavaró.
#11, nem okozott további fertőzéseket, kiszárírásokat, hüvelysérülést a menstruáció nélkül használt tampon?
Akkor már inkább szárnyas betétet használtál volna, ha a tisztasági is többször kellett cserélni.
13. A tablettát beveheted összetörve, én is úgy szedem mert semmilyen gyógyszert nem tudok lenyelni.
Viszont a hüvelybe inkább ne dugdoss semmit ha nem menstruálsz. Vannak vastagabb tisztasági betétek is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!