Norcolut szedését követően mikor érezhetek menstruációs tüneteket?
Figyelt kérdés
December 31én volt menszim.Azóta semmi.38éves vagyok.Terhes nem vagyok.Eddig sose késett.Pajzsmirigy alulműködésem van évek óta.Eddig ez se folyásolta be.Lehet el fog múlni a vérzésem?Tegnsp voltam nődokinál.Meg sem vizsgált.Kérdezte mikor voltam rákszűrésen.Júniusban.Így gyógyszert írt fel.Azt mondta ez hormonálisan van.De,ha ez a gyógyszer meg is hozza a menszeszt,de utába nem lesz megint akkor mi van?Mondtam azt is,hogy tesztet is csináltam.Én azt hittem megvizsgál es elküld uh-ra....Nem értem.Hasam alja fel van fújódva napok óta.Azt mondta elmúlik,ha megjön.Nkm a melleim is fájnak most az sem fájt ez is furi volt nekem.ma 08:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!