Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Norcolut szedését követően...

Norcolut szedését követően mikor érezhetek menstruációs tüneteket?

Figyelt kérdés
December 31én volt menszim.Azóta semmi.38éves vagyok.Terhes nem vagyok.Eddig sose késett.Pajzsmirigy alulműködésem van évek óta.Eddig ez se folyásolta be.Lehet el fog múlni a vérzésem?Tegnsp voltam nődokinál.Meg sem vizsgált.Kérdezte mikor voltam rákszűrésen.Júniusban.Így gyógyszert írt fel.Azt mondta ez hormonálisan van.De,ha ez a gyógyszer meg is hozza a menszeszt,de utába nem lesz megint akkor mi van?Mondtam azt is,hogy tesztet is csináltam.Én azt hittem megvizsgál es elküld uh-ra....Nem értem.Hasam alja fel van fújódva napok óta.Azt mondta elmúlik,ha megjön.Nkm a melleim is fájnak most az sem fájt ez is furi volt nekem.

ma 08:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!