Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Norcolut után babatervezés?

Norcolut után babatervezés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

25 éves vagyok.

Olyan problémám van,hogy pajzsmirigy túlműködésem van,amit április óta kezelnek gyógyszerrel. Azóta rendben vannak az értékeim. Korábban sosem volt baj a mensimmel,de idén májusban volt utoljára menstruációm,augusztusban kaptam a nőgyógyásztól a Norcolut nevű gyógyszert. (2hónapot várni akart,hogy hátha történik valami és megjön magától.) Napi 2darabot szedtem 10 napig,6 napig menstruáltam.

Viszont idén szerettünk volna belevágni a baba projektbe. Norcolut szedése után van peteérés? Jelenleg 4 napja múlt el a menstruáció. Van értelme esetleg próbálkozni?

Meg fog jönni rendesen ezután,vagy mire számíthatok?

A dokim jelenleg szabadságon van szeptember végéig én pedig itt maradtam a sok kérdésemmel jelenleg,amit a vizsgálatkor elfelejtettem feltenni.

Köszönöm előre is a válaszokat!

aug. 8. 10:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!