Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 1 hét múlva jönne meg, elkezdh...

1 hét múlva jönne meg, elkezdhetem a norcolutot?

Figyelt kérdés
Nyaralni megyünk 1 hét múlva és pont akkor jönne meg. :( van itthon egy doboz norcolutom segíthetne tolni?
júl. 13. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez nem cukorka. Fogadd el hogy nő vagy és bizony néha vér folyhat belőled fontos esemény közben is.
júl. 14. 07:26
 2/6 A kérdező kommentje:

Hát na jah

... Csak jól tönkre vágja az egész évben várt utazást...

júl. 14. 10:54
 3/6 anonim ***** válasza:
De miért vágja tönkre? Tavaly 3 alkalommal mentünk vízpartra nyaralni a párommal. Ebből 1 tenger volt illetve 1 medence és 1 holtág. Mindegyik nyaraláson menstruáltam. Túléltem. Volt nálam minden ami kell: betét tampon menstruációs bugyi fájdalomcsillapító nedves törlőkendő... Nem volt tragédia egyik sem így. Sőt a tengerparton még el is lettem jegyezve. 😅
júl. 14. 11:05
 4/6 anonim ***** válasza:

2-es, elég szomorú, hogy neked egy menzesz, amiből max 2 nap a necces, tönkrevág bármit :(

Nekem az elmúlt ötévben nem volt olyan túrám vagy nyaralásom, amikor ne lett volna meg. Az első napot a szálláson töltöttem, mert akkor nagyon görcsölök és jobb csak pihenni, második naptól meg megyek.

Tampon, betét, görcsoldó, csá. Nő vagy, ami ezzel jár, el kellene fogadni, nem tologatni és totál összekeverni a ciklusodat.

júl. 15. 09:20
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát ez az, H nem akarok a szálláson ülni... Nem azért utazom el H 2 napot ott üljek a szobában...

Plusz mi van ha az indulás napján jön meg. 12 órás utazás vár rám 35 fokban. Előző hónapban itt bőgtem a konyhában annyira görcsöltem... Nem tudok úgy elindulni. Na ezért akarom tolni 5-6 napot.

júl. 16. 02:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha az indulás napján jönne meg akkor a lábad között egy betéttel vagy kehellyel vagy menstruációs bugyival indulsz el otthonról. Ennyi.
júl. 16. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!