Nagyon bő hüvelyfolyás miatt érdemes mindennap tisztasági-t betenni?
Figyelt kérdés
2023. febr. 16. 12:30
1/14 anonim válasza:
Igen,de ez nem normális.
Szerintem orvoshoz kellene menned.
2/14 Metionin válasza:
Igen. Van, akinél normális, nekem 12 éves korom óta van és minden okés a leleteimen.
3/14 anonim válasza:
1-es simán lehet normális.
Nekem szinte alig van, ami áldás, de gyakorlaton (szül-nőgy.) találkoztunk olyan nővel, akinek sokkal bővebb a folyása. Minden lelete negatív, egyszerűen ő ilyen.
4/14 anonim válasza:
Akkor használj tisztaságit, ha zavaró a folyás, vagy már-már átáztatná a bugyidat, ha nem tennél be. Vagy akár egy kisebb szárnyas betétet is tehetsz be néha.
5/14 A kérdező kommentje:
#3 lehet hogy mostantól állandóan kell használnom?
2023. febr. 16. 15:37
6/14 Metionin válasza:
Eddig nem volt ilyen? Mert akkor érdemes utánajárni, hogy mi okozhatja. Én ugye írtam, hogy sok van de nekem mióta van egyáltalán ilyen folyásom, azóta mindig ugyanennyire bő volt, gyerekkorban is.
7/14 anonim válasza:
Kelleni nem kell, csak célszerű, ha annyira sok, hogy már problémát okoz.
9/14 anonim válasza:
Nem. A sok hüvelyfolyásnak oka van. Ki kell vizsgáltatni.
És a szőrt meg kell hagyni. Mert az sokat felfog. A betét tüneti kezelés és hosszú távon egészségtelen. Az 1 est ne húzzátok le, igaza van. A 2 es meg gondolkozzon az egészséges hüvelyen, folytatni érdemes azt a kezelést.
10/14 Metionin válasza:
Milyen kezelést? Mióta 12 évesen megjött, ugyanennyi fehér folyásom van, függetlenül szőrtől, betéttől, gyógyszertől. Igen, jön minden nap és igen, használok tisztaságit minden nap, mert nem akartam/akarok a folyásos bugyiban ülni egész nap az iskolában most meg a munkahelyen. Életemben egyetlen alkalommal kaptam el egy gombát, soha semmi egyéb bajom nem volt. Egyszerűen van, akinek ennyi termelődik, mint ahogy az izzadás mértéke is más az egyes embereknél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!