Szóljak a kolléganőmnek hogy érezni lehet a menstruációs vérének a szagát?
Egy irodában ülünk, tudom hogy menstruál mert mondta nekem múlthéten, bejövök az irodába és megcsap a szag, vagy odaállok mellé, és nagyon erősen lehet érezni a vér szagot.
És az is idegesít, hogy aki bejön ide akár azt is hiheti hogy én vagyok az...
Nem merek neki szólni, nem tudom hogy venné ki magát.
Ti mit gondoltok?
Egyszer nekem szólt a barátnőm, mikor még nagyon az elején voltam kb. 14 évesen. Tapasztalatlan voltam és egyszerűen túl sokáig nem cseréltem, mire már volt szaga. Persze saját magad nem érzed úgy... Kellemetlen volt a szembesítés, de ez a lecke bevált, azóta nem fordult elő hasonló.
Felnőtt embernél persze más. De lehet, hogy a kínos eset után jobban odafigyelne a cserékre
#21-es
Te hány órája nem cseréltél már akkor? Honnan érezték meg rajtad? Csak mert el nem tudom képzelni hogy ilyen tényleg megtörténhet...
20-as: lehet hogy nem tűnik életszerűnek, de igazat kérdeztem!
Érzékeny vagyok a szagára ezt aláírom, de ennél a kolléganőmnél az elmúlt 1 év alatt amióta együtt dolgozunk nem éreztem még. De ma fuhh nagyon.. ezért is lepődtem meg, mert eddig nem tapasztaltam ezt nála. Pénteken mondta hogy megjött neki, akkor nem éreztem, meg hát nem undorodok tőle, nők vagyunk, ez van.
A környezetére igényes, rendet tart, de magára szerintem annyira nem. 37 éves.
Nézd nem tudom én se mi volt ez, de nem én találtam ki a sztorit. Azért tettem fel a kérdést, mert nem tudtam hogy hogyan kezeljem ezt a dolgot, szóljak e neki, hogyan venné az ki magát, stb.
Egyébként délután 1 körül elment mosdóba, és utána megszűnt a szag. Lehet betétet cserélt, nem tudom.
Van itt egy igényes nő: https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Ő biztos nem spórol a betéteken.
Hát de mégis mit csináljon szerencsétlen munkatársad? A menstruációt kikapcsolni nem lehet. Annyira meg senki nem hülye, hogy rohadásig bent hagyja a betétet. Magyarul nem tehet róla, hogy büdös!!!
Nekem is extrém büdös a menstruációm, de nem tudok mit tenni ellene. Dolgozni meg kell... Rohadt kellemetlen, de ez van, nők vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!