Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szóljak a kolléganőmnek hogy...

Szóljak a kolléganőmnek hogy érezni lehet a menstruációs vérének a szagát?

Figyelt kérdés

Egy irodában ülünk, tudom hogy menstruál mert mondta nekem múlthéten, bejövök az irodába és megcsap a szag, vagy odaállok mellé, és nagyon erősen lehet érezni a vér szagot.

És az is idegesít, hogy aki bejön ide akár azt is hiheti hogy én vagyok az...

Nem merek neki szólni, nem tudom hogy venné ki magát.

Ti mit gondoltok?

2023. jan. 30. 09:09
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
9-es: lehetséges
2023. jan. 30. 09:34
 12/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem szólok neki. Kellemetlen téma, és nem tehet róla. Csak kíváncsi voltam a véleményetekre.
2023. jan. 30. 09:35
 13/32 anonim ***** válasza:
80%
Vegyel illatositot asztalodhoz
2023. jan. 30. 09:53
 14/32 NTBS ***** válasza:
51%
Szerintem ne szólj neki. Kellemetlen lenne.
2023. jan. 30. 11:01
 15/32 anonim ***** válasza:
50%
Mondjuk nagyon kiröhögnélek, hogyha ilyennel elém állnál, az is fix.
2023. jan. 30. 11:37
 16/32 anonim ***** válasza:
51%

Mondjuk, ja NEKED valóban kellemetlen.

Hacsak nem rohad már a vér a betéten, nem sok szaga van :D, szóval a képzelgéseiddel csinálj valamit.

2023. jan. 30. 11:38
 17/32 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem is csak kitaláció a kérdés, az éjszakai betét 8-10 órákat is rajta van az emberen, mégse töltik meg a nők a lakást vérszaggal reggelente...
2023. jan. 30. 14:35
 18/32 anonim ***** válasza:
72%

Ráadásul azért a 4. napon jellemzően már nem ömlik az ember lányából a vér.

Féti, te vagy?

2023. jan. 30. 14:53
 19/32 A kérdező kommentje:
És ki az az elmebeteg, akinek csak úgy ilyen kérdés jut eszébe, aki ennyire "kreatív"?? Most komolyan.. nem igaz hogy nem lehet itt feltenni egy kérdést anélkül hogy ne bántanának..
2023. jan. 30. 17:03
 20/32 anonim ***** válasza:
76%

De kérdező, hidd már el, hogy nem életszerű a kérdés. Ha tényleg adott is a helyzet, valószínűleg csak elképzeled. Talán már az se tetszett, hogy pénteken mondta, hogy mensizik, és ráundorodtál.

Ha lehetne érezni a vérzés szagát, akkor mindenki máson éreznéd. Illetve rajtad is éreznék, otthon is éreznéd magadon, egy idő után, stb.

Ha az lenne, hogy mondjuk egy napja nem cserélt már betétet, akkor meg rég átázott volna már. Pár óra alatt meg nem lesz büdös a vérzés.

Egyébként más téren igényes a kollegina? Hány éves, milyen életszínvonalú?

2023. jan. 30. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!