Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fura ha szeretek menstruálni?

Fura ha szeretek menstruálni?

Figyelt kérdés
Boldog vagyok tőle, nem ingerült, nagyon büszke is vagyok rá, nőiesnek érzem magam. Pedig nyilván a betét nem kényelmes, a hasam is rendesen szokott fájni. Nem annyira rég jött meg, ez el fog múlni, csak most vagyok fura?

2022. nov. 12. 17:21
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező: Ha nemrég jött meg, akkor persze, hogy büszke vagy, nincs ebben semmi különös. Később megszokod majd, de az jó, ha nőiesnek érzed magad.
2022. nov. 12. 17:28
 2/10 anonim ***** válasza:
17%
Azt hittem a betétet is jólesik használni, vagy azt is szereted. Esetleg próbálkozhatsz tamponnal is.
2022. nov. 12. 17:30
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
Fura, de ha nemrég kezdted akkor érthetö. Légy büszke a testedre, magadra!
2022. nov. 12. 18:06
 4/10 anonim ***** válasza:
44%
Nem akarom a kedved szegni, de ez az érzés nálam és minden más lányismerősömnél elmúlt. De eleinte én is nagyon büszke voltam magamra, persze. Most már csak havi nyűg. Pedig fájni is csak ritkán szokott nekem, vészesen évente max 1-2x, de akkor is. De lehet te leszel a kivétel és akkor nagyon szerencsés vagy 😂
2022. nov. 12. 18:14
 5/10 anonim ***** válasza:
26%

Persze, én is nagyon büszke voltam - úgy az első 1-2 évben.

Azóta meg csak egy nyűg az egész, főleg, mióta második nap nem elég, hogy Niagara (éjszaka a betéttel szétáznék, mert oldalt kifolyik), még görcsölök is, mint a fene (nem endo vagy ciszta, szerencsére).

2022. nov. 13. 10:55
 6/10 anonim ***** válasza:
43%

Plusz mindig olyankor jön, amikor nem kéne. Pl. tengerpart, esküvő, szalagavató, sportverseny :D

PErsze, ott tampon plusz gyógyszer, de mellette hasmenésem is van, ami plusz kényelmetlenség - vagy épp székrekedés.

2022. nov. 13. 10:56
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Igen fura 😂

A tudat, hogy ~5 napig mindig folyik valami, ha betétet rakok be, olyan, mintha be lennék pelenkázva, tampont is szoktam használni, de azt nem mindig. Figyelni kell a cserére is. Amíg nem használtam tampont, nyilván mindig akkor jött meg, amikor pl. mentünk volna strandra, egyszer volt hogy direkt úgy foglalt anyukám szállást, hogy belekalkuláltuk azt, hogy késik pár napot és pont akkor késett 2 hetet, akkor jött meg, amikor nyaraltunk, napokig nem tudtam medencézni.

Nekem is első nap fáj a hasam, hasmenésem van, amikor megvan, nincs étvágyam, hányingerem van és minden bajom van, tiszta depis vagyok akkor, de már előtte is.

2022. nov. 14. 06:58
 8/10 anonim ***** válasza:
31%
én annak ellenére szeretek mensizni hogy fáj a pocim elsö két napba. gyógyszert nem szoktam bevenni. betétezek mert tampont nem akarok használni. nekem is olyan érzést ad a betét mintha pelusba lennék pláne ha vastag. de engem ezek nem zavarnak természetes dolog a menzesz. elfogadom mert tudom hogy ettől (is) vagyok nőies és imádok nő lenni. meg arra gondolok hogy majd szeretnék gyermekeket szülni. ez is lendületet ad nekem hogy a mensi jó dolog legyen.
2022. nov. 18. 20:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 12 éve mentruálok, azóta van büszkeségérzésem nekem is. :)
2022. nov. 25. 14:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Kifejezetten örülök, amikor megvan. Büszkén viselem a hasi görcsökkel meg kényelmetlenségekkel együtt. A női lét természetes velejárójaként fogom fel.
2024. jún. 1. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!