50 év feletti nők, akik már nem menstruálnak! Nektek nem hiányzott a tampon-és betét csere, és vásárlás, ami előtte több, mint 30 éven keresztül megszokott volt?
Figyelt kérdés
Hogyan éltétek meg ezt a változást?2022. júl. 19. 21:49
1/14 anonim válasza:
Mi hiányozna benne? Naná hogy nem. Megkönnyebbülés volt hogy végre nem kell szarakodni a menstruációs dolgokkal.
2/14 anonim válasza:
Még véletlenül se! Kifejezett öröm!
3/14 anonim válasza:
Ez elég hülye kérdés, nyilván nem hiányzik a nők 98%-ának.
4/14 anonim válasza:
Áh, anya konkrétan pezsgőt bontott🤣
De tényleg. Nagyon örült neki, hogy nem kell erre is költeni. Mondjuk én rám sem kell költenie mert nem használok ilyen kemikáliával teli nyomott műanyagokat.
5/14 anonim válasza:
Hiába lett töröltetve, ez tuti a betét-fétises. Aki mindig azon pörög hogy belepisilnek-e a nők a betétbe, és hugyosan mászkálnak-e.
6/14 anonim válasza:
A lepontozósok ugyan indokolják meg mi nyűgük van azzal hogy más örült a vérzés-görcsölés végének.
7/14 anonim válasza:
Én annyira gyűlölöm hogy most huszonévesen meddővé tetetem magam, helyette majd szedek hormont. Nekem nem kell több fájdalom. Mi öröm van betét vásárlásban? Ez azért már beteges. Görcsök, vérszag, kellemetlen szagok, puffadás, hangulatingadozás, diszkomfortérzet, strand ilyenkor kihúzva de még a kádfürdő is, sokaknál a szex is. Nagyon szar.
8/14 anonim válasza:
7 a legjobb akkor mondjuk a disk menstruációs kehely. Egyszer megveszed, évekig használhatod, sokkal kevésbé, vagy egyáltalán nem fogsz görcsölni, nincsen vérszag ( ami nem maga a váladék, hanem az annak a lebomlásában részt vevő baktériumok mellék terméke) kevésbé puffadsh, nincs diszkomfort érzet, mert nem is érzed, hogy bent van, tudsz menni strandolni, vehetsz kád fürdőt, sőt, még akár szexelhetsz is, csak ne nyomassátok vadállatok módjára.
9/14 anonim válasza:
Na hagyjuk az esti mesét. aki betéttel görcsöl, az kehellyel görcsöl,vagy még jobban görcsöl merte gy idegen tárgy van benne.. Köszi a reklámot egyébként.
10/14 anonim válasza:
9 tavaly ilyenkor nem mertem kimenni az utcára, tele kellett tömnöm magamat bogyókkal, hogy legalább fél tudjak állni. Mióta kelyhet használok, aligha görcsölök egy kicsit, de azis abszolút elviselhető. Attól, hogy van benned valami, amit nem is érzek, nem fogsz jobban görcsölni. Nem véletlenül mondják sokan. Persze, van olyan, ami kényelmetlen, pl ha egy böszme nagy méretű van benned úgy, hogy az ujjad alig fér fel alapból, és alacsonyan van a méhszájad. De ha megtalálod a nagybetűs KELYHET, akkor sokkal elviselhetőbb lesz a menstruáció. Vagy legalábbis elviselhetőbb, mint egy fiatalon meghozott rossz döntés, ami tönkre teheti az egész életedet. Én ezt csak akkor merném bevállalni, hogy ha meddő lennék, mert akkor tényleg nem érné meg vesződni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!