Lányok nők. ti is szerettek menstruálni v csak én vagyok igy ezzel?
Figyelt kérdés
2022. júl. 4. 16:14
1/23 anonim válasza:
Én még életemben nem találkoztam nővel, aki szerette volna.
2/23 anonim válasza:
Nem sok sorstársat fogsz találni xD
Ha valakinek nem is fáj semmije, sokaknak akkor is kellemetlenséget jelent ilyen vagy olyan formában. Szerencsés vagy :D
3/23 anonim válasza:
Jack Reacher jut eszembe... Szereted a vért, mert havonta egyszer megkönnyebbülést hoz, hogy nem vagy terhes.
4/23 A kérdező kommentje:
igaz h a betét miatt sok kényelmetlenséggel jár plusz a pocim is görcsöl az első két napba nem tudom miért de valahogy szeretem minden hónapba megélni. lehet azért mert tudom hogy rendesen működik a testem.
2022. júl. 4. 16:35
5/23 Metionin válasza:
Mégis mit szeressek benne? :D max azt hogy hurrá ezúttal sem vagyok terhes. Egyén haszna nincs, élvezeti értéke meg pláne nem.
6/23 anonim válasza:
Bocs, de ez még korántsem jelenti, hogy működik a tested.
7/23 A kérdező kommentje:
lehet az van hogy én a mensit valamiféle tisztulásként élem meg és szeretek tisztulni plusz szeretem megélni a nőiességemet. és szeretnék majd gyermeket szülni ehhez pedig kell a menstruáció.
2022. júl. 5. 05:51
9/23 anonim válasza:
felfogás kérdése. régebben eret vágtak a betegeken és piócázták őket, hogy a "rossz" vért kiürítsék a testükből.
10/23 sellolany válasza:
Én tökre szeretem, az egészséges működésem része, a nőiességemet is megélem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!