Lányok nők. ti is szerettek menstruálni v csak én vagyok
igy ezzel?
11/23 A kérdező kommentje:
na kedves utolsó én ugyanigy vagyok evvel vegre egy hasonlóan gondolkozó személy. ma hajnalba arra ébredtem h eléggé görcsöl a pocim. megjött. örülök neki betét gyorsan a bugyimba azt indult a nap.
Igen, én szeretek. Egy visszajelzés arról, hogy a hormonrendszeremnek ez a része jól működik. Volt egy évtized, amikor nem működött, ezért nagyon tudom értékelni, hogy most igen. Még akkor is, ha 9 napig tart.
2022. júl. 8. 18:12
Semmit a világon nem gyűlölöl jobban ennél! Nekem az életem tönkretevője. Jó lehet, ha valaki úgy érez, mint te, neked biztos könnyebbek ezek a napok. Ha olyan lenne neked is, mint nekem, biztos nem szeretnéd.
2022. júl. 8. 20:26
14/23 A kérdező kommentje:
kedves utolsó. nekem mindig hasgörcsöm van de ennek ellenére szeretem
Voltaképpen én is szeretem, sokaknak megkönnyebbülést hoz a PMSes tünetek után. Mondjuk ha nem lenne női ciklus nem lenne PMS sem, meg semmi ilyen sem hogy hurrá jól működik a hormonrendszer :D De ez van, nőként ilyen az életünk, és akkor már igenis jó, ha nem jár sok kellemetlen tünettel.
2022. júl. 12. 16:01
Én is úgy érzek, mint a kérdező és a 10-es hozzászóló, mi vagyunk a fehér hollók.😅 Főleg miután hormonzavar miatt kimaradt fél évre, hónapokra, akkor mindennek éreztem magam, csak nőnek nem. Rosszul érintett, hogy a testem nem működik megfelelően. Utána természetes kezeléssel visszaállt, azóta főleg erősödött ez az érzés, örülök ha megjön, ezt is a női lét velejárójanak élem meg.
2022. júl. 14. 00:18
Ez bizonyos vallasoknal igy van. Tehat, ha ezt a vallas tanitja, megertelek. Amugy is maganugyed hogyan eled meg. Nekem nem tartozik a kedvenc napjaim koze. A baratnoumnek sem. Kifejezetten terhesnek erezzuk. Maganvelemeny
2022. júl. 17. 09:58
18/23 A kérdező kommentje:
ugy kell fölfogni szerintem hogy ez a női lét. ettől vagyunk nők és örülni kéne neki hogy mensizünk. de bizony hozzátartozik a hasfájdalom meg a betét viselése is. ez van. hozzá kell szokni hogy kb 40 évet mensizünk. nekem nagyon korán jött meg 11 évesen. és még sok van hátra de ennek örülök. ha megvan ugyanugy élem a megszokott életem megyek mindenhova és úgy fogom fel h minden honapba egy megujulás.
19/23 A kérdező kommentje:
menstruálok és kész. el kell fogadni ez az élet rendje. a világ egyik legtermészetesebb szerintem dolga. igazi sikerként élem meg azt a pár napot. ha fáj a hasam akkor fáj ugyse tudok ellene mit tenni. van aki már a betéthasználattól is ideges lesz. én nem mivel ez a velejárója. nekem természetes még ha sokszor kényelmetlen akkor is.
Egyszerű felfogású lánynak tűnsz, ami tök jó, megkönnyíti az életed és sokan kedvelhetnek a pozitív szemléletedért. :) De nem tudsz helyesen írni, sem pedig elég jól fogalmazni. Nem tudom, hányszor kell elmondani egy iskolában és még középiskolában is, hogy nem "abba a néhány napba" hanem "azon a néhány napon" (minden más opció erre tájszólás), vagy a legbanálisabb, hogy nem "minden hónapba", hanem "minden hónapbaN". A tájszólás egy dolog, de könyörgöm, írásban ne használjuk már ezeket a kifejezéseket helytelenül, mert nagyon kellemetlen tud lenni egy-egy komolyabb szituációban, mint mondjuk egy munkahelyen írás közben...26 éves nő létemre engem sokkal jobban kiborít a mensinél az, hogy a korombeliek közül is rengeteg fiatalt nem érdekel az írása (egyetemen sem), pedig a többségüknek nincs írás-olvasási zavara.
Úgyhogy a saját érdekedben, próbálj meg helyesen írni máskor, mert értékelni fogják!
2022. okt. 29. 16:01
Kapcsolódó kérdések: