Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van olyan aki szeret menstruálni?

Van olyan aki szeret menstruálni?

Figyelt kérdés
2022. nov. 2. 20:01
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
En szeretem, mert minden honapban emlekeztet arra, hogy jol mukodik a testem, es ez halaval tolt el.
2022. nov. 2. 20:04
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
Amikor megjön, az már a megváltás - az előtte lévő 10 nap a probléma a PMS majd minden tünetével.
2022. nov. 2. 20:07
 3/10 anonim ***** válasza:
36%
Megváltás minden alkalommal, hogy még véletlenül sem lettem terhes, plusz, amit az első írt, hála nem sok biztos pont van az életemben. A pms engem is nagyon megvisel.
2022. nov. 2. 20:11
 4/10 A kérdező kommentje:
És a fogamzásgátlótól tényleg nem jön meg?
2022. nov. 2. 20:16
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Imádok 50/F !
2022. nov. 2. 20:16
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
én szeretek oda vissza igen
2022. nov. 2. 21:21
 7/10 anonim ***** válasza:
24%

Fogamzásgátló szedése mellett nincs rendes menstruáció, hanem ún. megvonásos vérzés jelentkezik: a gyógyszer szedése miatt nincs valódi peteérés, nem épül fel olyan vastag méhnyálkahártya, mint normál esetben, ezért általában rövidebb és enyhébb is ez a vérzés.

Én nem "szeretek" menstruálni, de különösebb problémát sem csinálok belőle. Amíg nem akartam gyereket, addig egy pici megkönnyebbülés is volt, hogy megjött, a teherbeeséssel próbálkozós időszakban viszont "meggyűlöltem" eléggé, és ez egy kicsit még ma is tart, bár esély a természetes módra már szinte nincs, de azért még mindig egy kis csalódás, amikor megjön. Fura dolog ez. :-)

2022. nov. 2. 21:22
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Utálom, mint a szrt.

Semmi értelme minden hónapban vérezni - egyik állat sem teszi, hanem évi 2x tüzelnek, ami ezerszer értelmesebb megoldás.

Plusz az külön szép, amikor a szerencsétlen 9 éves kislánynak már ezzel kell szórakoznia minden hónapban, mert "ivarérett". Az nem gáz, hogy a terhességbe bele is halhatna.

2022. nov. 3. 14:05
 9/10 anonim ***** válasza:
29%

Utolsó:teljesen igazad van!Borzalmas lehet,ha egy9-10éves kislánynak ilyen korán megjön-még nem is érti,mi a fene ez,pláne,ha mondjuk a suliban történik,még kis is cikizik szegényt,ráadásul nagyobb az esélye a petefészek ráknak ilyen esetekben!:(

Nekem sose v vele különösebb problémám,nem v fájdalmas,de alig vártam a menopauzát!Mostmár tavaly augusztus óta nem menstruálok,és IMÁDOM!!Nem értem,mit problémázik a legtöbb nő a menopauzán,mert nekem tök problémamentes ez is,mint amilyen a mensim v!:)

2022. nov. 8. 11:20
 10/10 anonim ***** válasza:
34%
Persze. Tudom, hogy jól működik a testem, minden oké.
2022. nov. 8. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!