Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a baj??

Mi lehet a baj??

Figyelt kérdés
Sziasztok utolsó menszeszem Juli 5en volt azóta nem jött meg volt két halvány pozitív tesztem a többi mind negatív szóval terhes nem vagyok. viszont ma annyira fáj szurkál jobb oldalt a hasam lent hogy néha ki sugároz a nemiszervembe is iszonyatos érzés.. A cisztával már volt dolgom de az nem ilyen volt, valakinek hasonló?? Orvos hétfőn fogad
2022. szept. 1. 19:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Bármi lehet.Gyulladás,mióma növekszik,húgyuti fertőzés stb.

Nekem húgyutinál fájt iszonyatosan és cisztánál ülni sem tudtam annyira.

2022. szept. 1. 19:55
 2/14 anonim ***** válasza:
Halvány pozitív is pozitív. Akár méhen kívüli terhesség is lehet. Minimum nőgyógyászhoz menj el egy uh-ra.
2022. szept. 1. 22:04
 3/14 anonim ***** válasza:
Ja,most látom, hogy mégy dokihoz. Akkor majd kiderül. Lehet kémiai terhesség meg igazából akármi. Remélem, nincs nagy baj. Majd írd meg,mit mondott!
2022. szept. 1. 22:05
 4/14 A kérdező kommentje:
El mentem orvoshoz most végeztem írt gyógyszert hogy meg jöjjön de ennyi se egy labor se egy uh
2022. szept. 2. 09:25
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez fura.Megvizsgált legalább kézzel?Mivel kitapintható sok minden.

Kellett volna uh meg pár dolog.Tb-re ment?

2022. szept. 2. 09:28
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem volt vizsgálat se uh,akkor menj el magánba.

Valamint milyen volt az a halvány pozitív teszt?

Sokan hiszik a full negatívra is,hogy halvány pozi,mert látszik a reagens csík.

2022. szept. 2. 09:42
 7/14 A kérdező kommentje:
Igen tbre ment, kézzel meg vizsgált de ennyi még papírt se kaptam azt mondta az ügyfél kapunk még találom de most még jobban fáj a hasam magán orvos este 6kor fogad
2022. szept. 2. 09:46
 8/14 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

[link]

A többi mind negatív lett amiket csináltam ezek után

2022. szept. 2. 09:53
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Az első és az utolsó elég egyértelmű pozitív volt.Kémiai terhességed lehetett.Ne vedd be még a gyógyszert amit felírt ez a mai orvos hanem várd ki a másik véleményét.Megszakadhatott a korai terhességed szerintem.
2022. szept. 2. 10:29
 10/14 A kérdező kommentje:
Hát én már nem tudom a méhen kívüli terhesség okozhat ilyen fájdalmat és tesztet?
2022. szept. 2. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!