Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kis fehér pontok (foltok)...

Kis fehér pontok (foltok) vannak a csiklóm körül! Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Nem annyira a csiklómnál, hanem inkább csak a puncim tetején. Nem a bőrömből nő ki (szóval nem pattanás), ha letörlöm, lejön. A folyásom nem különös, bár lehet, hogy több, de továbbra is átlátszó, nem is büdös. Viszont néha viszket a puncim szélénél! Mi lehet ez? :/ Egyből irány az orvos? Persze fogok menni, de azért mégis valami tipp, hogy mi ez? Köszi előre is!
2010. szept. 22. 15:22
 1/6 anonim ***** válasza:
alaposabban, és minden este kell fürödni...
2010. szept. 22. 15:24
 2/6 anonim válasza:
0%
Küldj képet, majd megmondom mi a baja.
2010. szept. 22. 15:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet gyulladás van folymatban vagy bakteriális ferőzés. Használj intim mosakodót és ha társul hozzá folyás akkor keress fel egy dokit és kapsz gyógyszert. De addig felesleges elmenned sztem. De lehet gyógyszertől is, nekem pl. az augmentintől szokott olyan lenni h darabos fehér folyás.
2010. szept. 22. 15:32
 4/6 anonim ***** válasza:
WC papír
2010. szept. 22. 15:37
 5/6 A kérdező kommentje:

Első: köszönöm a tanácsot, minden nap fürdök..

Gyógyszert nem szedtem már nagyon régóta, szóval nem hiszem, hogy ez lehet. Korábban egyébként visszatérő-makacs fertőzéseim voltak, de a dokim soha nem vizsgált meg rendesen (szóval nem tudom, milyen fertőzés), csak írkált föl gyógyszereket. Kb. 3 hónapja azonban nincs bajom. Lehet, hogy megint visszatér a fertőzés? :(

2010. szept. 22. 16:07
 6/6 anonim ***** válasza:
3. vagyok. Előfordulhat. Sajnos nekem is az a tapasztalatom, hogy csak írogatják agyba főbe a gyógyszereket. Nekem 3 éve volt candida gombafertőzésem. Minden félét írtak rá és már én éreztem cikinek h 2 hét után nem múlt el akkor újabb gyógyszer míg végre rászánta magát a doki a kenetvételre és kiderült a baj így feltudta írni a megfelelő gyógyszert. Szóval sajnos ezek visszatérő dolgok ha nem kezelik ki rendesen.
2010. szept. 22. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!