Be van repedve a csiklóm, vérzik, fehér tórós állandóan, fáj:@, mit csináljak vele (azon kívül hogy orvoshoz megyek)?
Hogy érted,hogy be van repedve?:O
Azonnal menj nőgyógyászhoz,amint tudsz,már holnap reggel!!!Mondd meg a dokinak,hogy nagyon sűrgős.Addig pedig kamillás borogatás,azzal nem ártasz neki.
Sok szerencsét!
írtam hogy megyek nőgyógyászhoz csak nem tudom mi ez:(
barátom állítja hogy volt kivizsgáláson nem nemibeteg, de hagyjon már a hülyeségével, most úgy őszintén csak úgy melyik 20 éves pasi menne el kivizsgáltatni magát?:D majd én meg őt jól tökön rúgom, és közlöm vele hogy voltam kivizsgáltatni a lábam nyugodjon meg nem fertőző. Akkora csicska nem jön el velem orvoshoz se holnap mert suliba kell menjen. De hogy ő is elfog menni kivizsgálásra az is biztos, a papírt meg majd szépen megmutatja. Elegem van már nem ő az első akitől elkaptam valamit, de még ilyen rosszat senkitől.
Köszönöm hogy segítettek, és nem vagyok én elmebeteg, csak nagyon felidegelt a hozzáállásával:@
szia nekem egyszer volt ilyen:
a párommal hevesebben szeretkeztünk és beszakadt a csiklómon a bőr (ahogy írtad)
És mivel elég súlyos volt begyulladt (mint egy rendes seb) betadinos fürdö, meg kamillás. (voltam dokinál)
jobbulást
köszönöm.
Voltam orvosnál, herpesz, több féle, és gyulladás.
Nagyon durván el van fertőződve, az orvos mondta hogy le se kezel mert rettenetesen fájna, így más krémeket/oldatokat kaptam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!