Csiklóm körül kis fehér, kemény, lapos pöttyök. Nemi szervem néha piros lesz. Mit ajánlotok? Orvoshoz félek elmenni.17/N
Nem sértegetni akarlak, de megmosod rendesen?
A mai pihe-puha wc-papírok is olyan ügyesen beleragadnak.
Lehet, hogy nem bírod az öblítőt, vagy a mosószer irritál.
Ha a legprecízebb mosdás után is maradnak a pöttyök, érdemes megmutatni egy nőgyógyásznak.
mosom rendesen...
intim lemosóval
reggel és este kamillás intim törlő kendővel is átszoktam törölni
először orvoshoz menjek és utána nőgyógyászhoz?
tudom,hogy muszáj szűrésre járni
de ilyen gonddal cikinek tartom
egyébként még szűz vagyok
Ciki? Na ne viccelj már. :) Neki ez a munkája, a nőgyógyász számára ezek teljesen természetesek. Az egész vizsgálat kb 3-4 perc.
Ha nem akarsz nagyobb bajt, akkor még időben csípd el ezt a valamit és holnap menj el megnézetni. Valószínűleg kapsz egy krémet és pár napon belül semmi bajod nem lesz. Ha esetleg fertőzésed van és nem kezelteted időben akár meddővé is válhatsz!
Nem akarlak megijeszteni de butaság lenne azért nem elmenni orvoshoz mert az ciki.
A nőgyógyász feladata igen sokrétű.
A betegségek gyógyításán kívül fontos azok megelőzése. Mivel a női nemiszervek jóval védtelenebbek a férfiakénál, sokkal gyakoribbak a különböző fertőzések, betegségek kialakulása. A betegségkeltő mikroorganizmusok könnyebben bejutnak a szervezetbe.
A nőgyógyász nem csak a gyógyításban vesz részt, hanem biztosítania kell a hüvely természetes rendszerének helyreállítását, barátságos baktériumok visszatelepítésével.
ez már legalább egy éve van...
nem mondtam el anyunak sem...ha most elmondom és eljön velem nem késő? :/ el fog múlni?
azt honnan tudhatom,hogy meddő lettem? csak ha már gyereket szeretnék akkor derülne ki?
vettem kenőcsöket,de nem voltak jók rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!