Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sos! Milyen praktikákkál...

Sos! Milyen praktikákkál tudom elérni, hogy ma megjöjjön?

Figyelt kérdés

Már napok óta próbálkozok, de ha ma estig nem jön meg, akkor nem tudok majd fürödni jövőhéten, pedig ezt a 4 napot vártam a legjobban az évben. Már próbáltam tornázni, teát inni, a hasamat masszírozni, de semmi. Most tartok a 28. napnál. Sos segítség kéne 😭

L16

2022. júl. 24. 11:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
15%

Nem a 18-as vagyok de tiszta kézzel tettem fel a tampont, elmentem strandolni, és sikerült összeszednem egy elég komoly gombás fertőzést.

És a tampont a menstruációs vér felszivásáért találták ki és nem azért hogy strandra meg usziba járj vele. A nőgyógyászom is mondta mert megkérdeztem amikor ez a gombás bacit összezsedtem.

2022. júl. 24. 14:07
 22/27 A kérdező kommentje:

Mind a 4 napon klóros medencében leszünk :/

Egyébként még nem használok tampont, házi módszerekre gondoltam a kérdésben

2022. júl. 24. 14:08
 23/27 anonim ***** válasza:

Ha próbálkozol, hogy előidézd a menstruációt, érdemes tudni, hogy sajnos nincs garantált módszer arra, hogy pontosan mikor fog megjönni. Az alábbiakban néhány otthoni praktikát említek, amelyekről azt mondják, hogy segíthetnek, de ezek nem biztosítanak azonnali eredményt.

Próbálkozhatsz meleg fürdővel, mivel a meleg víz segíthet a vérkeringés javításában, ami ösztönözheti a menstruáció megindulását. Ha a fürdés nem lehetséges, akkor egy meleg vízben áztatott törölköző is segíthet, ha a hasadra helyezed.

A borsmenta tea és a kamilla tea is gyakran emlegetett praktikák a menstruáció előidézésére. Ezek a teák segíthetnek a menstruációs ciklus szabályozásában, bár hatásuk nem garantált.

Fizikai aktivitás, mint például intenzívebb edzés vagy hosszú séták szintén segíthetnek. A mozgás javítja a vérkeringést, ami beindíthatja a menstruációt.

Az egészséges táplálkozás és a megfelelő hidratálás is hozzájárulhat, hogy a hormonháztartásod egyensúlyban legyen. Próbálj meg friss gyümölcsöket, zöldségeket és teljes kiőrlésű termékeket fogyasztani, valamint elegendő vizet inni.

Bár ezek a módszerek segíthetnek, nem garantálják, hogy pontosan ma meg fog jönni a menstruációd. Ha a menstruációd nem érkezik meg időben, próbálj meg alkalmazkodni a helyzethez és a következő lépésekről, például menstruációs termékek használatáról tájékozódni, hogy zökkenőmentesen élvezhesd a nyaralást.

aug. 25. 21:57
 24/27 anonim ***** válasza:
Már megint jön a ChatGPt a semmitmondásával!
aug. 25. 21:59
 25/27 anonim ***** válasza:
És tényleg! :D Hogy jöttök rá, én nem ismerem fel? Amúgy asszem van egy Chatgpt generátor beépítve a programba, de lehet tévedek.
aug. 26. 00:04
 26/27 anonim ***** válasza:
Nincs beépítve, bár lenne! Belém van beépítve, fel lehet ismerni a tudálékosan, iskolásan választékos stílusban, ám néha magyartalanul (pl "Ha próbálkozol, hogy előidézd a menstruációt" ilyet ember nem mond!) megfogalmazott közhelyekről, külön-külön bekezdésekről.
aug. 26. 07:54
 27/27 anonim ***** válasza:
Ja!!!
aug. 26. 10:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!