Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sos! Milyen praktikákkál...

Sos! Milyen praktikákkál tudom elérni, hogy ma megjöjjön?

Figyelt kérdés

Már napok óta próbálkozok, de ha ma estig nem jön meg, akkor nem tudok majd fürödni jövőhéten, pedig ezt a 4 napot vártam a legjobban az évben. Már próbáltam tornázni, teát inni, a hasamat masszírozni, de semmi. Most tartok a 28. napnál. Sos segítség kéne 😭

L16

2022. júl. 24. 11:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
23%
Úristen, mi köze van a petefészeknek a menstruációhoz? A pete addigra már rég nem ott van, hanem a méhben! Menjél már vissza a 8.-os biológiaórára, 11-es!
2022. júl. 24. 12:25
 12/27 anonim ***** válasza:
18%
8: gyanítom, nyaralni megy, és nem azzal szeretné tölteni a nyaralást, hogy ül a parton
2022. júl. 24. 12:34
 13/27 anonim ***** válasza:
0%

8. Olvasd tovább: hüvelyi fertőzések elkerülésére. Elhiszem, hogy első olvasatra nyerészkedős marketingszövegnek tűnik, meg minimum nem szerencsés szárazon felhelyezni, de meg lehet oldani, és tényleg van aki erre használja. Egy strandon összeszedett fertőzés sajnos nem vicc.

A linkelt termék meg nem egy hagyományos tampon, direkt vazelinnal készült, hogy ne ázzon át.

Én se örülök, mikor vadidegen emberek belepisilnek, ne adj isten a nagydolgukat végzik a vízben vagy finganak, mégis megteszik... Az sem kevésbé undorító, és nem jár kisebb fertőzésveszéllyel sem.

2022. júl. 24. 12:37
 14/27 anonim ***** válasza:
67%
Úszó tampon huvelytapasz ...
2022. júl. 24. 12:48
 15/27 anonim ***** válasza:
94%

Ha ők nem korlátozzák magukat, én miért korlátozzam magam olyasmi miatt, amiről nem is tehetek?

Egy jófajta tamponnal nem jelent fertőzésveszélyt senkire.

És igen, a tampont azért találták ki, hogy meghagyja a nők mozgásszabadságát.

Visszatérve a kérdésre: nekem még semmivel sem sikerült előrehozni a dolgot (max akartlanul, stresszhelyzetekkel), ellenben a környezetváltozás mitt rendkívüli menstruációval is számolni kell nyaraláskor...

2022. júl. 24. 12:50
 16/27 anonim ***** válasza:
13%

A mozgásszabadságot lehet, de nem a vízben! Érdekes, az senkit nem érdekel, hogy az ismerősöm hogy járt egy ilyen tamponos-vizes baki után, csak azt szűrtétek le, hogy a dolog ellen vagyok.

Főleg akkor baromság tampont ajánlani, ha a kérdező esetleg nem is használta még.

2022. júl. 24. 13:00
 17/27 anonim ***** válasza:
71%

Na hogyan járt az ismerősöd a tamponnal, kedves 8-as, és 17-es?

Engem érdekel, azért, hogy tanuljunk belőle, és levonjuk, ha valamit nem jól csinált.

Kifejtenéd, légyszi?

2022. júl. 24. 13:07
 18/27 anonim ***** válasza:
76%

8-as, legalább ne reklámozd a hülyeséget jó?

Ezek szerint az összes úszónő hüvelyi fertőzéssel éli az életét. Ja, nem, bocsi.

Kérdező: tampon, azt erre találták ki. A minivel semmi gond, bár ha már nem vagy szűz, a nagyot is fel tudod majd tenni.

2022. júl. 24. 13:08
 19/27 anonim ***** válasza:
73%

18-as, majd ideír valami kamut, és örül a fejének.

Az, aki tamponnal szed össze strandon fertőzést, egyetlen oka van: hogy koszos kézzel teszi fel, veszi ki. Ennyi.

2022. júl. 24. 13:10
 20/27 anonim ***** válasza:
36%

Egyébként, nyugi, kérdező. Ez Murphy. Ha nő vagy, szokj hozzá, hogy a lehető legrosszabb időben menstruálsz - tábor, nyaralás tengerparti nyaralás, esküvőd... :D

16 évesen engem is a fene evett, de már csak nevetek rajta. Ez van.

2022. júl. 24. 13:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!