Sos! Milyen praktikákkál tudom elérni, hogy ma megjöjjön?
Már napok óta próbálkozok, de ha ma estig nem jön meg, akkor nem tudok majd fürödni jövőhéten, pedig ezt a 4 napot vártam a legjobban az évben. Már próbáltam tornázni, teát inni, a hasamat masszírozni, de semmi. Most tartok a 28. napnál. Sos segítség kéne 😭
L16
Van olyan, amit kifejezetten erre fejlesztettek ki:
Ezt így aznap nem tudod elintézni. Ha előre tudod, úgy tudom, a rozmaring tea valamennyit segíthet, korábbra hozhatja, ha naponta iszogatod (ez is csak esetleges)
Próbáld ki a mini tampont, és akkor tudsz fürdeni is. Ha az lenne probléma, szűzen is lehet használni, nem csinál gebaszt, és első használatkor is gyorsan meg lehet szokni
A tampont NEM erre találták ki. Egyik barátnőm is ezt hitte, alulról megszívta magát a tampon vízzel, rá is cseszett. Miért olyan k*vára nehéz kibírni azt a pár napot? A legtöbb ember ráadásul tuti nem örülne, ha valaki bemenne a vízbe úgy, hogy menstruál, hiába van neki fent tampon.
Na meg ez a leírás is: ". Minden nő használhatja, nem csak a menstruáció ideje alatt, hanem azon kívül is."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!