Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A terhes nők azért nem fürödhe...

A terhes nők azért nem fürödhetnek kádban mert tele megy a puncijuk és a méhük vízzel és megfullad bent a baba? De akkor a magzat vízben miért nem fullad meg?

Figyelt kérdés

ma 19:11
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Akkor most szépen mond ki hangosan: a drog az rossz, nem írunk többé baromságokat
ma 19:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Olyan nagyra vagytok magatokkal de egyikőtök sem tudja a helyes magyarázatot csak kötekedni tudtok különben már valaki leírta volna a valódi okot.
ma 19:54
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

😂😂😂😂😂 nem baj, hogy buta vagy, legalább a humorod jó 😀

Egyébként mit vártál?? Hülye kérdésre hülye válasz.

ma 19:58
 4/8 A kérdező kommentje:
A terhes nők tényleg nem fürödhetnek. Csak azt kéne leírnotok ami magyarázza ezt. Nem az a baj hogy hülye kérdés hanem az hogy a kérdésben szereplő tényekkel sem vagytok tisztában
ma 20:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem igaz az állításod se, fürödhetnek

[link]

ma 20:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze, te szerencsétlen… biztos 50 évesen nem vagyok tisztában a dolgokkal… 🤦🏼‍♀️😂😂😂😂 mesélj még!

A kérdéseddel meg érdemben azért nem foglalkozom(/unk), mert nettó bohóckodásnak tűnik.

(egy egészségügyi dolgozó)

ma 20:09
 7/8 A kérdező kommentje:

Leírták hogy miért nem szabad, úgy válaszoltad meg a kérdést hogy nem is tudtál róla kedves 7

A nyolcasnak pedig üzenem. Az intelligencia nem nő a korral együtt, tehát nem igaz az az állítás hogy minél idősebb annál okosabb valaki. Másfelől nem jelent semmit sem hogy azt írtad hogy 50 éves vagy és egészségügyi dolgozó. Én is simán ideírhatnám hogy 70 éves vagyok és a szülési osztály fő orvosa mégsem lenne igaz. Na de ennyit rólatok. Érezzétek magatokat megtisztelve általam azért mert válaszoltam a büfögéseitekre

ma 20:19
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

🤡🤡🤡🤡🤡

Nem foglalkoztat, hogy mit hiszel vagy gondolsz rólam, a lényegen NEM változtat.

“….nem jelent semmit sem hogy azt írtad hogy 50 éves vagy és egészségügyi dolgozó.”

De igen, jelent! Méghozzá azt, hogy 50 vagyok és egészségügyis. Nem kérek emiatt elnézést.

Viszont rólad sokat elárul, hogy meghazudtolsz másokat! (…ez a 70 éves főorvos dolog meg…. 🤦🏼‍♀️🤣🤣🤣🤣 ez tényleg csak egy szórakozó h.lyegyerek 😂😂😂😂)

Örvendtem!

ma 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!