Lehet, nem tud meg jönni a mensi ilyen van?
Figyelt kérdés
Késik a menstruációm 1 hete tesztet csináltam terhes nem vagyok. Viszont fel vagyok puffadva minimális görcsök már vannak illetve a mellemim is roppant érzékenyek. De még sincs semmi jel.tegnap 20:14
1/9 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam tesztet 2napja csináltam. És 1 hete késik.
tegnap 20:15
2/9 anonim válasza:
1 hét miatt még nem aggódnék. Stresszes nem voltál mostanában, esetleg beteg? Ezek is befolyásolhatják a menstruációt.
3/9 anonim válasza:
nekem a tél és a nyár beütése már önmagában késést okoz. :(
4/9 A kérdező kommentje:
Stresszes az voltam így a karácsony környékén.
Nagyon örülnék ha már meg jönne. :)
tegnap 20:34
5/9 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam hogy dokin is, de nem kértem időpontot, mert számítok rá, hogy héten meg jön. Esetleg jövőhéten ha addig nem sikerülne.
tegnap 20:36
6/9 anonim válasza:
Ha már görcsölgetsz, és érzékenyek a melleid akkor hamarosan meg fog jönni.
Nem vagyunk gépek, van mikor nekem is csúszik ennyit. Sőt volt, hogy majdnem 2 hetet. Egyszer egy egész hónap kimaradt, nem volt ovum. Előfordul az ilyesmi, 1 hét még bőven belefér.🙂
7/9 A kérdező kommentje:
Oh! Akkor meg nyugodtam. :) Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! 🩷
tegnap 21:06
8/9 anonim válasza:
Stressz miatt minden egyetemi vizsgaidőszakban elmaradt 1-1 ciklusom.
9/9 anonim válasza:
Ennyi idő után emiatt totálisan felesleges lenne orvoshoz menni. Nem gépek vagyunk. Néha egy vérzés ki is maradhat. Majd ha már minimum 3 hónapja nem jött meg akkor bőven elég dokihoz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!