Lázas vagyok, megy a hasam picit ma, az mire utal inkább? meg fog jönni a mensi vagy megtermékenyültem? Többször belém élvezz pasim elmult 2 hétbe
Figyelt kérdés
2023. nov. 30. 09:44
3/7 anonim válasza:
A kisfiamnak pont ilyen tünetei vannak, nem hiszem, hogy terhes 😀 ez valami vírus lesz.
Egyébként 2 hetes lehet akkor max a "terhesség", ami még éppenhogy csak beágyazódhatott, tünetet még nem okoz. Majd a következő hétben esetleg, de inkább az 5-tól.
Tesztelni a kimaradt vérzés urán célszerű.
4/7 anonim válasza:
Mondjuk ha rendszeresen beléd élvez a fiú, azért elgondolkoznék, hogy akarok-e gyereket. (A tüneteknek nincs köze ehhez.)
6/7 anonim válasza:
1-es szerintem is egy IQ tesztet minimum el kellene végezni a kedves kérdezőn.
7/7 anonim válasza:
Mégis mire utalna? Elkaptál valami gyomor fertőzést.🤦🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!