Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 8 hetes terhesen miért hányok...

8 hetes terhesen miért hányok sötétbarna színűt?

Figyelt kérdés
Hányingerem az szinte az elejétől minden nap van általában délután este felé, vagy iszonyat savanyút hányok vagy legutóbb barna íztelen szagtalan folyékonyat a szinet leginkább az egészséges szeklethez tudom hasonlítani, nincs szekrekedesem naponta 2 szer is járok a mosdóba, nem dohányzóm koffeint sem iszom egyáltalán vitamint szedek, picit megijedtem hogy mi lehet talán vér? És az mire utal?

tegnap 21:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű, fordulj orvoshoz. Vigyél egy kis mintát a hányásból, és meg tudják mondani van-e benne vér vagy sem.
tegnap 22:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi mindrnt fogyasztottál aznap?
tegnap 22:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Így, ahogy #1 írta. Minél előbb menj el dokihoz. Ha vér van benne, de ha csak a gyanúja is felmerül, hogy az, nem szabad azt félvállól venni.

Más panaszod is van? Gyengeség, fájdalom, gyomorégés? Szedsz magasabb vastartalmú étrend kiegészítőt?

Amíg eljutsz a dokihoz, addig is figyelj a bőséges folyadék bevitelre.

tegnap 22:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, csak a szokásos dolgokat élem át mint pl: fáradság émelygés szédülés ingerültség álmatlanság rossz közérzet ezekkel már a második hete együtt élek, szedek vitamint csak B6-ot és igyekszem minden nap gyümölcsöt zöldséget fehérjét enni és sok sok vizet, hétfőn biztosan elmegyek az orvoshoz újra, sajnos utólag csak annyit tudott mondani hogy pihenjek szedjek hányinger ellen gyógyszert, ha esetleg még tudtok írni nekem valamilyen vitamint azt megköszönném!:)
ma 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!